Grafik Tasarım Sergisi

Tepki
2
Okulumuzun yılsonu sergisi için yapmış olduğum bir afiş çalışması yorumlarınızı bekliyorum.

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Emre bey, çalışmanızın açıklamasını yapabilirmisiniz? Yani kullandığınız görsellerden hangi anlamları çıkartmalıyız. Grafik tasarım sergisini yuvarlaklar çizerek mi anlatmaya çalıştınız? O yuvarlakların anlamı varmıdır? Yoksa öylesine çizilmiş görseller mi? Tipografik açıklamasını eklerseniz afişten ne anlam çıkması gerektiğini anlayabiliriz sanırım. Bu şekilde bir anlam çıkartamadım..

Tepki
2
Hayır bir anlamı yok Erkin bey öylesine çizilmiş görseller,sadace geometrik şekiller olsun istedim ve o yüzden böyle birşey yaptım.

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Anlıyorum. Pek amacına uygun bir afiş olduğu söylenemez, hele ki grafik tasarım sergisi için. Bakıldığında renkler güzel, font güzel, fakat amacına uygun bir afiş değil ne yazık ki. Bu benim görüşüm, başarılar..

Tepki
31
Yazı fontları ve renkler güzel ama çizdiğimiz bir yuvarlakda olsa bi amacı olmalı değil mi emre bey

Tepki
25
ilk etapta anlam yükleyemediğim için geometrik desenlerle süslendiğini düşünmüştüm açıklamanızla pekişmiş oldu bu düşüncem ama geometrik şekilleriniz simetri olmuş ve de çok ilgi çekici gelmedi belki serpiştirerek büyüklü küçüklü kullanmanız daha etkili olabilirdi ısrarcı değilseniz bu çalışmada yeni denemeler yapmalısınız örnek çalışmaları incelemelisiniz. düşüncenize ve ellerinize sağlık

Yukarı Alt