Emre bey, çalışmanızın açıklamasını yapabilirmisiniz? Yani kullandığınız görsellerden hangi anlamları çıkartmalıyız. Grafik tasarım sergisini yuvarlaklar çizerek mi anlatmaya çalıştınız? O yuvarlakların anlamı varmıdır? Yoksa öylesine çizilmiş görseller mi? Tipografik açıklamasını eklerseniz afişten ne anlam çıkması gerektiğini anlayabiliriz sanırım. Bu şekilde bir anlam çıkartamadım..
Anlıyorum. Pek amacına uygun bir afiş olduğu söylenemez, hele ki grafik tasarım sergisi için. Bakıldığında renkler güzel, font güzel, fakat amacına uygun bir afiş değil ne yazık ki. Bu benim görüşüm, başarılar..
ilk etapta anlam yükleyemediğim için geometrik desenlerle süslendiğini düşünmüştüm açıklamanızla pekişmiş oldu bu düşüncem ama geometrik şekilleriniz simetri olmuş ve de çok ilgi çekici gelmedi belki serpiştirerek büyüklü küçüklü kullanmanız daha etkili olabilirdi ısrarcı değilseniz bu çalışmada yeni denemeler yapmalısınız örnek çalışmaları incelemelisiniz. düşüncenize ve ellerinize sağlık
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.