grafik tasarımda yardımcı grafiker(İst.Anadolu yakası)

Tepki
0
2006 yılından beri ilginç bir merak duygusu ile başlayan Resim ve Grafik Tasarım merakım sayesinde sürekli genişleyen bilgi ağacımı her zaman genişletmeye özen gösterdim. Amacım sadece bir iş sahibi olmak değil, aynı zamanda gelecek adına insanoğlu için yararlı bir şeyler yapabilmeyi hedeflemek oldu.

Çünkü geleceğin daima reklam sektörüne ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Mesleğimde iyi yerlere gelmek için başarıya ve azme sahip olduğuma inanıyorum.

İŞ TECRÜBELERİ:
Adobe Photoshop CS2, Adobe İllustrator CS2, Freehand, Adobe InDesing CS3, Microsoft Office Word

PROJELER:

· Kurumsal Kimlik:Tamamen hayalimde oluşturduğum bir firmanın bütün kurumsalını yaptım. Logo,kartvizit, antetli, zarf, broşür, çizimsel web sitesi tasarımı, cd üzerine tasarım, föy, kapaklı dosya, yemek menüsü, afişler ve ambalajlar.

· Promosyon Ürünler: Şapka,önlük, yastık üzeri baskılar vs., masaüstü ve duvar takvimi

· Film afişleri: Korku filmi, gerilim, romantik.

· Sosyal afişler ve diğerleri: Sigara ile ilgili afiş, Kadınlar günü afişi, Nevruz afişleri.

· Çocuk Hikaye Kitabı: 9 sayfalık 4-6 yaş arası çocuklara hitap eden bir kitaptır. Kahramanlar tamamen hayal ürünüdür.

Yukarı Alt