Grafikerim İş Arıyorum

Seboloji

Üye
Tepki
0

Ambalaj, Dijital, Reklam, Dergi, Kurumsal çalışmalar ve Web Tasarım konusunda yeterince bilgi birikimim var. Pratik fikirlerle yeterince hızlı, teknik sorunlara hakim ve çözüm üretebilen, matbaa alt yapısını iyi derecede keşfetmiş ve güncel gelişmeleride kaçırmayan, Katalog İlan, Afiş ve sayabileceğimiz birçok basılı ve dijital reklam çalışmalarına iyi derece grafik ve metin hazırlayabilen, harika tasarımlar ekip çalışmasını seven bir arkadaş arıyorsanız beni arayın.

Bu arada İstanbul dışı bölgerde'de iyi bir teklif ve sözleşme yapılır ise çalışabilirim.
Freelance olarak Profesyonel üst çizgide web ve birçok tasarım çalışmalarında sizlere yardımcı olabilirim.

Bu mesleği hala seviyorum.

http://www.neredebulsam.com/sebo

0506 9091807
sturan@neredebulsam.com

Tasarımcı
Sebahattin Turan

Anahtar kelimeler : grafiker, grafik tasarımcı, grafiker aranıyor, tasarımcı aranıyor,

avni

Üye
Tepki
0
Teknikkart Kart Sistemleri olarak Arnavutköy Bolluca daki fabrikamızda kart üretici firmayız.
Grafik bölümümüzde çalışmak isterseniz avni@teknikkart.com.tr adresine CV nizi mail atın lütfen.

cerdem

Üye
Tepki
0
Uluslararası bir firmayız kadrolu çalıştırmak üzere ingilizce bilen, webden anlayan, grafikere ihtiyacımız var 0212438 35 97'den bana ulaşabilirsiniz. Adım Cem Erdem

adomado

Üye
Tepki
0
ilanınızı okudum....iş yerim bodrum merkezde şayet burda çalışmayı düşünürseniz varsa bir cv nizi vereceğim mail adresine gönderirseniz memnun olurum ..(adomayt@hotmail.com)tel.irabata geçebilirsiniz..0532 505 09 49

Yukarı Alt