Grafikerler.Org ilk Cd dersinden bir aceminin çalışması

ezelahir

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar ben hakan dağdeviren hocamızın birinci CD derslerini yeni bitirdim ve photoshop'ta kes uapıştırdan fazla bir bilgisi olmayan biri olarak bu muhteşem CD ufkumu açtı gerçekten,acemi biri olarak yorumlarınızı bekliyorum.

usta grafiker arkadaşlar yaptığım çalışmayı sizinle paylaşıyor ve hepinizin olmak üzere hakan hocanın düşüncelerini önemseyerek görüşlerinizi bekliyorum

Teşekkürler Grafikerler.Org.Teşekkürler Hakan Dağdeviren

http://rapidshare.com/files/301980784/iPhone.rar.html

Tepki
31
Sanırım baya bir yol kat etmişsiniz bu çalışmayı yaparken bilmediğiniz bir çok püf noktalarınıda öğreniyorsunuz

hakan beyin çalışmalrının ne kadar değerli ve öğretici olduğunun kanıtı
acimiyim diyen ezelahir arkadşımızın yapmış olduğu bu çalışmadır

eğer acemi olarak bunu yaptısanız acemiliği üstünüzden atıyorsunuz demektir

çalışmanız için tebrikler

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Bir acemi çalışması olarak çok iyi olmuş, ellerinize sağlık :)

ezelahir

Üye
Tepki
0
gerçekten öyle muhteşem anlatılmışki konuda geçen bütün kısa yollar beynime kazınmış durumda her seferinde bastığı kısatuş yollarını söylemesi tam öğretici oluyor bu arada ben en son cd den başlamışım çalışmaya diğer cd ler zaten sadece seyretmek yetti çünkü dediğim gibi ben önceki derslerde söylemiştim diyip es geçmiyor son cd'de bile herşeyi teferruatlı anlatıyor zaten mantığı kavradınızmı gerisi geliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dersleri tamamen izleyen kesinlikle çok şey öğrenecektir ben hayatta yapamam dediğim şeyleri yapabiliyorum şimdi teşekkürler grafikerler.org

User-14

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
Elinize sağlık,gayet profesyonel bir çalışma olmuş.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Doğru yoldasınız ,sizi tebrik ederim.
Zamanla kendi fırçanız da ağlayacak elbette sanal tualinizde.
Başarılar.

ezelahir

Üye
Tepki
0
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için hakan hocan bu arada harbiden hayran kaldım anlatımına ve hayranlıkla izledim dersleri pentool hakkında hiç bişey bilmezdim ama en önemli araçlardan birisiymiş ve bir çok püfnoktası tabiki hep teşekkür ediyorum ama ne kadar etsem az sizi izlemeye devam ediyorum

Fulyam

Üye
Tepki
16
valla çok güzel olmuş.. bende edinip başlıyım şu cd den : )

grafiks

Üye
Tepki
0
tebrik ederm gerçekten güzel bi çalışma bişey merak ettm bu hakan hoca kimdir ve o cd yi nerden bulabilirim?

Yukarı Alt