Gün Sana Yetmiyorsa Yaslan Arkana. (İşlemci)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba.
Bu defa da bu işlemciyi boş bir araya sıkıştırdım.
Bilirsiniz, hep günlük yaşantılarımdan esinlenirim ve çizimlerim böyle çıkar ortaya.
Bu da böyle çıktı.
Matematik çalışırken bir soruda çok zorlanmıştım, gözlerim daldı gitti birden, kafamda farklı düşünceler, koptum dersten, dedim ki:
"Şu işlemciler ne kadar harika çalışıyor, hiç bir problem karşısında zorlanmıyor." Bu husus benim için bilmem kaçıncı defa etkileyici olmalıydı ki zaten oldu da.
—Ne güzel.
Dedim içimden.
—Keşke insan beyni de işlemciler gibi çalışsa ve biz problemler karşısında hiç zorlanmasak. Diye geçirdim kafamdan.
İşte bu arada da bu model geldi aklıma. O halde bir işlemci çizip bu büyüyü devam ettirmeliydim. Onun için 8 çekirdek düşündüm ve pinlerinin lehimlerini çizdim yazılarını yazdım, bir de espri yükledim ve bitti sanırım.Kafamda karma bir model oluşturdum.

Yazılımlar:
3DS Max- V-Ray-PS
Referans: Yok.
Ham:
http://i39.tinypic.com/w2m8v8.jpg

Tanıtım:

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Eline ve emeğine sağlık. Bunlardan bi kendi bilgisayarıma birde kendi beynime istiyorum.

danisman

Consultant
Tepki
30
Hakan bey ellerinize sağlık, yine tüm ayrıntılara gereken özen gösterilmiş ve hassas bir çalışma çıkmış ortaya, tebrikler...

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Hayranlıkla inceledim Hakan Bey çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık.
sanırım matematik işlemleri olan kağıtta size ait :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Teşekkürler Abdullah Bey , haklısınız 8 çekirdek iyi bir geçiş olabilir.

Teşekkürler Ozan Bey zaman el verdiğince ayrıntıya inmeye çalıştım, elimden ne geldiyse artık.

Teşekkürler Fulya Hanım yorumunuz için.

Teşekkürler Kerim Bey, biliyorsunuz kafamızda oluşan ilhamları değerlendirmek gerekir, evet kağıt bana ait, çalışma ile aramdaki bağı-doğallığı korumak istedim.

Tepki
25
Yine ayrıntılarla dolu bir çalışma tebrik ediyorum Hakan bey sizi. Özel olacak ama neyi merak ediyorum biliyormusunuz, bu emeklerinizin karşılığını alabiliyormusunuz? bence işinizde çok iyisiniz...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Teşekkür ederim Dilek Hanım yorumunuz için. Ayrıntı her şeydir bilirsiniz işte.
Elbette ki karşılığını gereğince alıyorum.

Yukarı Alt