güngörende bomba ... milletimizin başı bir kere daha sağolsun.

Tepki
100
göngörendeki hain saldırı bir kere daha terörün gerçek yüzünü göstermiş oldu.
o kadar çok olaylar yaşandı ki, artık bir önceki olayı unutur hale geldik.
bu vatan toprakları atalarızdan bize miras, evlatlarımızdan emanettir.
yılmadık yılmayacağız.
ölenler şehittir. allahtan rahmet, yakınlarına sabrı_cemil niyaz ediyoruz.

türk milletinin başı bir kere daha sağolsun ...

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Kılıçkıran Özmen dağda gezmedi
Karakol basmadı huzur bozmadı
Beşbin şehit verdik kimse yazmadı
Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan
Otuz kupona alınmadı bu vatan

Her günüm cenaze her günüm şehit
Çektiğim acıya yaradan şahit
Bunların sebebi bir it oğlu it
Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan
Otuz kupona alınmadı bu vatan....

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Güngörendeki hain saldırıyı Grafikerler.Org olarak kınıyoruz. Şehitlerimize Allah (C.C.) dan rahmet , yakınlarına sabır , yaralılara geçmiş olsun diyoruz. Bütün üyelere burdan sesleniyorum bu olaya tepkisiz kalmayalım. Yorumlarınızı yazınız lütfen

Tepki
1
terör ülkemizde yıllardır süregelen bir vahset.Hala ülkemizde bunu engelleyemedik demekki bir yerlerde hata yapıyoruz yada yeterince tepki vermiyoruz.Türk milleti olarak daha cok birbirimize bağlı olmalıyız ama maalesefki bir takım grupların yada ideolojik adında sacma düsüncelerin galeyanına gelerek yeterince bir bütünlük olusturamıyoruz.Bizler Türk"üz bu ülkenin adı altında ve bayrağı altında yaşayan herkes türk.Ülkemin çoğu yerini gezmiş biri olarak haliyle birçokta insan kültür tanıdım ve yine üzülerek söylüyorumki çok cahil insanlar tanıdım genc o tazecik beyinlerin köreldiğini gördüm.yeni nesil olarak bunlara bende dahilim yeterince ülkemizi sevip onun değerini iştirak edemiyoruz.Ülkemi bölmeye calısanlar ellerini kollarını sallayarak benim ülkemde benim topraklarımı satın alıyorlar,benim halkımın insanları şehit düşerken onlar buna seviniyorlar.Ve bunları herkes bariz şekilde görüyorken neden bunlara kimse tepki vermiyor yada yeterince tepki verilmeyip onlar hala varlıklarını düsüncelerini bu kadar bariz sekilde sergileyebiliyor.

Bizler köklü bir milletiz tarihimiz ,kültürümüz belli ülkemize, bayrağımıza ,kültürümüze sahip çıkalım ,birlik içinde birbirimizi koruyalım.

Şehitlerimizin ailelerinin başları sağolsun bu son akıtılan kan olsun

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Güngören'de meydana gelen patlamaların ardından ölen ve yaralananların kimlikleri belli olmaya başladı. Son gelen bilgi ile ölü sayısı 17'ye yükseldi...

Güngören'i kana bulayan patlamaların ardından hastanelere kaldırılan yaralıların tedavileri devam ederken,

Hayatını kaybedenlerden isimleri belli olanlarlar şöyle:
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılanlardan;
Bahçelievler JFK Hospital İstanbul'a kaldırılan; Macide Aydın,
Özel İlgi Hastanesi'ne kaldırılan; Hayrettin Güler ve Şeyma Özkan,
İÜ Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan; Aleyna Çelik, Dursun Ali Aydemir ve Murat Ağca, Fadime Başkan, Yavuz Öztürk, Servet Asan Halit Öge, Abdullah Güler, HAlil Mataracı, Taha Yıldız, Perihan Durmuşlu bombalı saldırıda hayatlarını keybetti...

Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum... Bu gibi örgütlerin Sivil halka saldırarak ispatlayacakları tek şey, Türk milletinin birbirine kenetlenerek ne kadar bağlı olduklarını göstermektir.... Bundan öteye gidemezler...

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
şahsen ben güngören'de oturuyorum. Patlamanın olduğu gün otobüste Giresun'a doğru yol alıyordum, tw'ler açıldı ve haberleri gördüm.Aklıma hemen ailem geldi ve ilk mola yerinde telefona sarıldım.Verilmiş sadakamız varmış ki, abim patlamanın oldduğu bölgeden patlama olmadan 4 dk önce olay yerinden geçmiş ve allah'a şükür hiçbişey olmamış aileme ama ya diğer aile fertlerine olmadı mı_?
Oldu... Küçücük çocuklar,baylar-bayanlar ölenler,yaralanlar oldu, ama bizler Türk Milleti olarak bu tür örgütleri kınıyoruz...! Her zaman onların karşılarında duracağız ve bizleri yıkamayacaklar!

Yukarı Alt