Hayali Logo Çalışmam

Tepki
0

photoshopda yaptım fakat bu genel logo çalışmaları coreldraw illustratorda falan mı yapılması gerekiyor ? Kendimce yaptım basit oldu ama önerileriniz ve eleştirileriniz devamını getirecektir :)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Görkem Polat

Merhaba Görkem Bey;

Aslında Logo Photoshop'ta da yapılır fakat Logo genel anlamda büyük - küçük her alanda kullanılacağı için logonun Vektörel olması daha sağlıklı. Yani Freehand,İllustrator,Corel gibi programlarla logo çizmek daha sağlıklı olur.

Yapmış olduğunuz logolar fena sayılmaz fakat üzerinde daha çok çalışmalısınız. Birinci Logoyu biraz sadeleştirerek akılda kalıcı bir logo ortaya koyabilirsiniz. Logo ile ilgili konular forumda mevcuttur baktıkça bilgileneceksiniz.

İyi Çalışmalar..

Tepki
0
Teşekkür ederim peki vektörel tabanlı programlardan hangisini kullanmalıyım photoshop bilgim var aynı arayüz menü vs. herhangi birinde var mı ? hangisini kullanmam daha sağlıklı olur ?

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Görkem Polat

Ben Corel kullanıyorum. Fakat siz arayüzü Photoshop'a benzesin diyorsanız Adobe Illustrator tavsiye ederim. İkisininde kendine farklı ayrıcalıkları vardır. Bence ikisini de öğrenmeniz daha sağlıklı olur.

İyi Çalışmalar.

Yukarı Alt