Yaşar Karadeniz Grafikerler.org Altın Üye Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 3.274 Tepki 75 19 Eylül 2009 #2 Sayın Eminsütcü lütfen forum kurallarını okuyunuz. Forum içindeki konulara yardım ve paylaşım içinde olsa sabit/mobil telefon numarası, e-mail, msn, icq v.b. adreslerinizi vermek yasaktır.
Sayın Eminsütcü lütfen forum kurallarını okuyunuz. Forum içindeki konulara yardım ve paylaşım içinde olsa sabit/mobil telefon numarası, e-mail, msn, icq v.b. adreslerinizi vermek yasaktır.
Fatih Coşkun Üye Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 2.540 Tepki 31 22 Eylül 2009 #3 yönetici arakadaşlardan bir ricam olacak emin sütçüye bir galeri açılsa bütün çalışmaları tek bir yerde toplansa daha iyi olmaz mı ben yorum yazmaktan yoruldum en azından hepsini tek kalemde yorumlarız yada emin bey her işini ayrı sayfalar açarak yapmasa tek bir başlık altından devam etse daha iyi olur
yönetici arakadaşlardan bir ricam olacak emin sütçüye bir galeri açılsa bütün çalışmaları tek bir yerde toplansa daha iyi olmaz mı ben yorum yazmaktan yoruldum en azından hepsini tek kalemde yorumlarız yada emin bey her işini ayrı sayfalar açarak yapmasa tek bir başlık altından devam etse daha iyi olur