Ben 1994 yilindan beri grafikerlik ve görsel yönetmenlik yapiyorum. Cesitli firmalarda calistiktan sonra evde kendime kucuk bir ofis kurup evimden telifle calismaya basladim.
Neredeyse 3 senedir bu sekilde calisiyorum.
3 yayinevinin disardan görsel yönetmenliklerini yapiyorum.
Su an Winx Club ve Pixie dergilerinin görsel yönetmeniyim.
Cocuk dergi ve kitaplari, kurumsal dergi ve gazete, kitap sayfa düzeni ve tasarimi konularinda deneyimim cok fazla. Ekteki
Istanbulluyum, 1.5 senedir. Ankara’da da ikamet ediyorum.
Ayrica proje, icerik ve tasarimini tamamiyle kendim yaptigim, piyasada bulunan okul oncesi cocuk aktivite kitaplarim da var.
Isleri tamamiyle internet uzerinden yurutuyorum. Malzeme alisverisini de kendi FTP’m ile ya da kargo ile cozuyorum.
Zaman ayirip mailimi okudugunuz icin tekrar tesekkur ederim.
KULLANDIĞIM PROGRAMLAR: Phtoshop, QuarkXpress, Freehand, İndesign, Adobe Illistraator, Word
ÇALIŞMA ŞEKLİ: Tamamen internet üzerinden. Kendi ftp adresim aracılığıyla ve kargo ile malzemeleri alıp PDF leri matbaa için kendi FTP’me yüklüyorum.
ÇALIŞTIĞIM CİHAZLAR:
HP siyah-beyaz çikis, HP scanner, ViewSonic 24 “ monitör
Power Mac G5, PowerMac7,3 - 2 GHz, Memory: 3 GB,
Mac Mini (2.4 Gh- 2 GB ram)
NOT: Ozellikle kitap mizanpaj ve tasarimi ile ilgilii islerinizle ilgileniyorum.
FIYATLANDIRMA:
Az resimli duz yazili kitaplar : Forma 19 TL
Diger isler icin fiyati kitabin veya derginin formatina gore belirliyorum.
duzenbahar@gmail.com
Neredeyse 3 senedir bu sekilde calisiyorum.
3 yayinevinin disardan görsel yönetmenliklerini yapiyorum.
Su an Winx Club ve Pixie dergilerinin görsel yönetmeniyim.
Cocuk dergi ve kitaplari, kurumsal dergi ve gazete, kitap sayfa düzeni ve tasarimi konularinda deneyimim cok fazla. Ekteki
Istanbulluyum, 1.5 senedir. Ankara’da da ikamet ediyorum.
Ayrica proje, icerik ve tasarimini tamamiyle kendim yaptigim, piyasada bulunan okul oncesi cocuk aktivite kitaplarim da var.
Isleri tamamiyle internet uzerinden yurutuyorum. Malzeme alisverisini de kendi FTP’m ile ya da kargo ile cozuyorum.
Zaman ayirip mailimi okudugunuz icin tekrar tesekkur ederim.
KULLANDIĞIM PROGRAMLAR: Phtoshop, QuarkXpress, Freehand, İndesign, Adobe Illistraator, Word
ÇALIŞMA ŞEKLİ: Tamamen internet üzerinden. Kendi ftp adresim aracılığıyla ve kargo ile malzemeleri alıp PDF leri matbaa için kendi FTP’me yüklüyorum.
ÇALIŞTIĞIM CİHAZLAR:
HP siyah-beyaz çikis, HP scanner, ViewSonic 24 “ monitör
Power Mac G5, PowerMac7,3 - 2 GHz, Memory: 3 GB,
Mac Mini (2.4 Gh- 2 GB ram)
NOT: Ozellikle kitap mizanpaj ve tasarimi ile ilgilii islerinizle ilgileniyorum.
FIYATLANDIRMA:
Az resimli duz yazili kitaplar : Forma 19 TL
Diger isler icin fiyati kitabin veya derginin formatina gore belirliyorum.
duzenbahar@gmail.com