HTML ve CSS'e hakim freelance elemanlar araniyor

Durum
Konu kapatılmıştır.

mcumhur

Üye
Tepki
0
Merhaba,
iş yükümü hafifletecek, evden yada bulundugu yerden calisabilecek, HTML/CSS bilgisi olan, jquery eklentilerinden anlayan, tek sayfalik ürün siteleri icin hizli bir sekilde calisabilecek web tasarimci arkadaslar ariyorum.
Müsterilerin istekleri dogrultusunda sayfa basi 50€ - 80€ arasinda ödeme yapmayi düsünüyorum.

Sahsen ( sayfalar fazla karmasik ve zor olmadigindan ) günde bazen 2 tane proje bitirebiliyorum.

Ödemeler Euro üzerinden, Western Union ile gerceklesecek. Her proje sonunda ödeme yaptigim taktirde 10€ islem parasi vermek zorunda kaldigim icin haftalik veya aylik ödeme yapmak tercihimdir.
Yanlis anlasilmaya mahal vermemek icin önceden yapmis oldugum tasarimlardan bir tanesinin Screenshot'unu ilgilenen arkadaslara gönderip, tasarimin aynisini yapmalarini rica edecegim.
Anlasacagim arkadas veya arkadaslara sürekli surette düzenli olarak is verilecektir. Tasarimcinin hizina/becerisine göre ayda 30-60 arasi proje verme imkanim olacak ins..
İlgilenen arkadaslarin " mcumhur@hotmail.de " adresinden irtibata gecmelerini rica ediyorum.

Saygilarimla

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt