İdeal Koleji yeni afiş çalışmam!..

htc_gny

-_-
Tepki
6
İdeal Koleji için çalışmış olduğum son afiş çalışmam...

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Güzel çalışma fakat ideal Koleji olayını anlamadım. Afiş daha çok Cengiz Turizm için yapılmış. İdeal Koleji'nin reklamdaki veya afişteki rolü nedir?

htc_gny

-_-
Tepki
6
@Erkan Nehir
Tatili İdeal Koleji Öğrencileri için düzenlenmiştir ve tur şiketi olarak da Cengiz turizmle anlaşma yapılmıştır.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Emeğinize sağlık, fakat bir AFİŞ çalışmasında imla kurallarının önemi yok mu?

htc_gny

-_-
Tepki
6
@Yaşar KARADENİZ
Elbette var falan müşteri bana yazı olarak ne gönderirse ben o yazıları aynen eklemek zorunda kalıyorum.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@htc_gny

HAYIR YANLIŞ!!!

Bir çalışma yapıyorsanız falan müşteri ne gönderirse aynen eklemek zorunda kalıyorum diye birşey yok. Falan müşteri afişinde olması gereken yada istediği yazıyı, metni, sloganı vs. verebilir, bunların yazılmasını eklenmesini istiyorum diyebilir, fakat eğrisiyle, yanlışıyla hatasıyla aynen kullanmamalısınız. Fontuyla, puntosuyla, yerleşimiyle, tasarımıyla, düzgün yazılımıyla kullanmak işiniz, göreviniz, sorumluluğunuzun bir parçası olmalı ki, yaptığınız işten zevk alasınız, basılıp bitip elinize aldığınızda işte ben hazırladım ben yaptım diye gurur duymalısınız, bilmiyorum anlatabildim mi? saygılarımla...

kutsi_86

Üye
Tepki
26
@htc_gny

hatice hanım bu çalışma ideal koleji için hazırlandıysa bence onlar daha ön planda tutulmalı burda daha çok tur şirketi ön planda durmuş ve virgül ve tırnaklarda ufak hatalar var. elinize sağlık yinede güzel çalışma olmuş

htc_gny

-_-
Tepki
6
@Yaşar KARADENİZ
Evet Yaşar bey anlatmak istedikleriniz anladım uyarılarınız için teşekkür ederim dikkate alıcam

Yukarı Alt