İkincilik ödülü kazanan Logo çalışmam

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Bir firmanın düzenlemiş olduğu logo yarışmasında ikincilik ödülü kazanan çalışmam.
Dövüş sporu malzemeleri satan bir firma ve agresif bir logo istenmişti. Göz çizimi bana aittir.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@GürhanErkal
Yorum için teşekkürler.

Öncelikle şunları ifade edeyim:
*Bu kanıya nasıl vardınız bilemiyorum ama Tipografide oynama yapılmamıştır. Yani fontun şekli birebir görüldüğü gibidir. (Font ismi "the great thunder")
*Çalışma bitmap değil tamamen vektördür. Göz çizimi karakalemden renklendirilip vektör hale getirilmiştir.
*Kullanım alanı sadece beyaz kıyafet üzeri baskı olacaktır.
Yorum için tekrar teşekkürler.[/QUOTE]

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
@Erkan_Nehir

1. *'den başlıyım. Tipoda hazır oynanmışı kullandım demişsiniz. Bu birşeyi değiştirmiyor.
2. * tamamen vektör olması da algıyı değiştirmiyor. Sadece transform işlemlerinde bozulmayı önler. Tasarımsal açıdan vektör olmasının hiç bir katkısı yok aksine trace edilmiş gibi gözüküyor.
3.* Bunu en baştan söyleseydiniz bu kadar yorum yapmazdık. O zaman hiç bir sorun yok. Bu kurumsal bir logo değil sadece aynen nvidia örneğinde verdiğim gibi özel bir çalışma. Bu açıdan bakarsak tipo ile gözün birleşimi üstünde biraz daha çalışsaydın daha hoş bir çalışma olabilirmiş.

eline sağlık[/QUOTE]

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Ben "tipoda hazır oynanmışı kullandım" diye bir tabir kullanmadım Gürhan Bey. Fontun kendi şekli olduğu gibidir. Oynanmış bir font değildir. Font ismini de verdim... Bu vektördür dememin sebebi ise algıyı değiştirme açısından değildi. Siz bu bitmap bir çalışma demişsiniz ona istinaden yaptığım bir açıklama idi.
İyi çalışmalar.

Tepki
10
*Kullanım alanı sadece beyaz kıyafet üzeri baskı olacaktır.

Beni ilgilendiren kısmı bu .Bence harika iş çıkarmışsınız.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Teşekkürler Seyit, Fulya ve Gül hanım.
Ufak tefek eskikleri var tabii sanırım bu yüzden 2. seçildi. beğenmenize sevindim.

Yukarı Alt