Ilanda son nokta

kader_84

Üye
Tepki
1
yorumsuz...

ilan:

Batıkent'te konumlanmış olan Mor çilek fikir sanat atölyemizin Grafik tasarım ajansına aktif olarak çalışacak ve uyum sağlayabilecek Grafik tasarım ve Web tasarımcı aranmaktadır...İşin niteliği şöyledir.
- Şirketimizin reklam ajansı bölümünde çalışacak reklam ve grafik tasarım konusunda bilgi sahibi,
- Yaratıcılığın sadece yetenek olmadığını çalışıp, araştırmakta gerektiğini unutmayan,
- Tasarım yönü kuvvetli,
- Hayatta her zaman diplomanın bir önemi olmadığını bilen ama ilgili bölümlerden diploması varsada hakkını verebilen,
- İşi çok uzatmadan hızlı bir şekilde bitirmek için çaba gösteren,
- işini sahiplenip para kazanmayı hırs haline getirmemiş önemli olan prestij anlayışını kavrayabilen,
- Seo yönetiminden anlayan,( zorunlu değil ama olursa hiç fena olmaz )
- Sosyal medyayı takip eden ve sosyal medya yönetimi yapabilen,
- Bütün gün facebookta yada benzer sosyal paylaşım sitelerinde fink atıp kankisiyle ve ya sevgilisiyle hasret gidermeyi sevmeyen,
- Web konusunda iyi sayılırım ama öğrenmeye de bayılırım diyebilecek kadar alçak gönüllü ve araştırmacı olan,
- Sadece web tasarım değil grafik tasarımda da katkı sağlarım yeniliklere açığım diye bilen,
- Genç dinamik bir kadronun içinde çalışabilecek,
- Oyun oynamayı seven ama iş saati gelince çalışmaktan da kaçınmayacak,
- Ben bir şeyler öğrenmek istiyorum dahada gelişirim diyebilen,
- Reklam ve tasarım işlerini alıp baskı sürecine kadar organize edebilecek,
- Devlet kurumları ve Özel sektör konusunda bilgi sahibi,
- Yoktan var etmesini bilen, hani derler ya taşı sıkıp suyunu çıkarabilecek,
- Müşteriyi doğru yönlendirebilen ve ihtiyaç duyulan tasarımı doğru analiz edebilen,
- Kurum ve kuruluşlara gittiği zaman nasıl hareket etmesi gerektiğini iyi bilen,
-" Saçın - başın dağınık olması önemli değil, önemli olan temiz olmaktır" ilkesini kabul etmiş ve uygulayan,
- Hayvanları ve çocukları seven,
- Müzikle arası iyi olan,
- Rahat bir çalışma ortamında çalışsa bile gerektiğinde disiplini elden bırakmayan,
- Esnek çalışma saatlerine gerek kalmaksızın işinin başında olup organizasyonlarını kurabilen,
- Yenilikçi ve farklı fikirleriyle bize taze kan olacak,
- Sorumluluktan kaçmayan, fırsatları değerlendirebilen, cesaretli ve dinamik olan,
- Ne iş olursa yaparım değil, ben grafik tasarım ve web tasarım konusundan iyi anlarım diyebilen,
- Bana sadece maaş yetmez ben primde isterim komisyonda alırım ama mis gibi de işimi yaparım diyebilen, ve en önemlisi İşini severek yapan,
-" Ben zaten bu kadar yazan maddeyi normal hayatta da yapıyorum ne varmış bunda bana vız gelir" diye bilen
- Bir aile şirketi olan mor çilek fikir sanat atölyesinin içinde aileden biri olabilecek "Grafik tasarım ve web tasarım " yapabilecek bay veya bayan Tasarımcı aranmaktadır.

muratamam

Yazar
Tepki
364
Bu kadar akılsız ve "bakarkör" olduğu halde nasıl olup da öncelikle bir "fikir sanatı" olan grafikerliği becerebildiğini merak ettiğimiz pek çok tip bu "sevgi dolu aile"nin bir ferdi olmak için muhakkak "üşüşecektir". Ancak çok geçmeden:

"Anlaştığımız halde paramı vermedi, şimdi telefonlarıma çıkmıyor!"
"Adama güvenip dosyaları gönderdim ama ortadan kayboldu!"
"Meğer sigortamı asgari ücretten ödemiş! (hatta hiç ödememiş)"

https://www.grafikerler.org/konu/tasarimcilara-soylenen-10-yalan.664/page-5#post-207883

Yukarı Alt