ilk corel çizimlerim

Tepki
0
merhaba arkadaşlar tasarımla tanışlaı 10 gün oldu . buraya sürekli çizimleri ekleyip gelişimimi takip etmenizi yorumlamanızı istiyorum arkadaşlar :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
ilke göre güzel olmuş fakat yazı stilin daha değişik olabilir birde yer ve düzenlerine dikkat etmelisin. başka tasarımlarınıda bekliyoruz. forumumuza hoş geldiniz.

Tepki
26
iki farklı açıdan yorumlayalım.

1- Teknik: CD tasarımında sağdaki yazılar kenarlara çok yakın olmuş. Bunları biraz daha içeri alırsan uygulamada da sorun yaşamazsın. Bilette ise tipografi konusunda biraz sıkıntılar var. Sağdaki bölümdeki yazılar daha derli toplu olabilir, maliye bakanlığı logosu doğru değil, biletin altındaki sponsor logolarını da biraz daha yukarı alırsan yine uygulama anlamında daha sorunsuz olur.

2 Tasarım: CD tasarımın güzel fakat biraz leke değeri ve denge sorunları var. Yazıları biraz daha dengelersen göze daha hoş gözükecektir. Bilet tasarımı sade ve hoş fakat bu tip konser biletleri daha canlı olmalı diye düşünüyorum. Daha renkli ve hareketli bir tasarım konuya daha uygun olacaktır.

Ellerine sağlık, devamını bekliyoruz.

Tepki
0
öncelikle hoşbuldum demek istiyorum :) daha önce çizim hayatım olmadı. bunlar da 10 gün önce başladıgım kursta ögrendiğim kadarı . ileri de daha iyi işler çıkacarıcagıma inanıyorum çok teşekkür ederim :)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Merhaba

Sanırım 'Trace Bitmap' butonunu da keşfetmişsiniz fakat resimlere uygulamanız kötü olmuş açıkcası.

Galiba resimler dışında her yere uygulamışsınız fakat dediğim gibi uygulanacak yer var uygulanmayacak yer var buna dikkat edin.

Bahar şenliği fontu uyumsuz daha değişik fontlar deneyelim.

Aylin Aslım ın konser tarihinin yazılı olduğu font ta biraz transform hatası var.

Kampüste hayat var yazısı sönük kalmış ve uygun şekil kullanılmamış.

Tekrar aşağıdaki bildirimdeki fontunuz ve puntonuz geçersiz.

Son olarak alt bölümdeki sponsorların konumu üzerine biraz daha çalışılsa güzel bir çalışma ortaya çıkacak gibi.

İyi Çalışmalar.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@bilalrefref

Zamanla düzelir bakış açınız değişir umarım.

İyi Çalışmalar.

Yukarı Alt