İlk illustrator çalışmam.

CemilAL

Üye
Tepki
25
İlk çalışma için güzel ama arka plan koymamalısınız kötü durmuş. Gölge yapın onun yerine.

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
güzel görünüyor Emeğinize sağlık Bulut Bey..
Yalnız tabakta elmaların üçüde düzgün bir şekilde duruyor.. bence daha gerçekçi olması için yana doğru kaymış düşmüş şekilde yaparsanız daha güzel durabilir diye düşünüyorum.:) iyi çalışmalar.

ermann

Üye
Tepki
6

ilk olmasına rağmen başarılı buldum gördüğüm birkaç düzeltme yapabileceğin yerleri yazıyorum.
1-Yeşil elma tabak içinde ama havada gibi duruyor.
2-Bu bölümlerin opacity ayarını düşürebilirsin
3-Tabağa ışık vurması yönü elmalarla aynı yönde olmalı ve tabak rengini farklı renklerde deneyebilirsin.
:) imzayı beğendim

Tepki
29
(McCcDd; Yorumunuz için teşekkür ederm,dediğiniz haklısınız ama bu çalışmayı ıllustratoru kullanmaya başladığım ilk iki saat içinde orasını burasını kurcalayarak öğreneceğim için bazı yerlerini öreğndim sonra bunu çıkardım.. Ve Arka temaya nasıl birşey yapacağımı bilemediğim için mecbur shop kullanmak zorunda kaldım :).. )

(Şerife hanım; Teşekkür ederim yorumunuz için, dediklerinizde haklısınız ama tam olarak yapamadım onları eksliklik olarakda renk tonlarıda var onlaarıda biliyorum ama onuda yapamadım yani bazı yerleri acık bazı yerleri koyu renkli gibi tek renk üzerinde olması hoş durmuyor ama öyle çıktı gitti işte :D )

(Erman bey; Yorumunuz için teşekkür ederim , sizde dediklerinizde haklısınız hele 2 numaralı yorumunuz keslinlikle haklsınız aklıma ble gelmemişti diyebilirim. Tabak renginide öyle denk geldi :). İmza içinde teşekkür ederim.

Tekrardan düşüncelerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
zamanla düzelteceğinize inanıyorum :) ilk çalışmaya göre gayet güzel Bulut bey.. Başarılar diliyorum..

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
ellerinize sağlık. çok iyi çalışmalar. bende corel yerine illustratora mı başlasam ne yapsam. :D

Tepki
29
Geçme yapmatında her ikisinide kullların derim. Bu devir bir proığram bilmek bir dilmek kadar yeri var :) Her ikisinide kullaın bakın ben ilk başlarda shop kullanıyordum hem grafik çizimleri hemde fotoğraf işlerinde. Çizimlerden pro yetmiyordu ıllustratöre gçetim biraz zaman geçtin corel ile ikisini bir arada kullanmayı düşünüyorum..

Yukarı Alt