İlk Kartvizit Çalışmam

mycihad

Üye
Tepki
0
Merhaba işyerimize ait kartvizit için bir çalışma yaptım forumdan edindiğim bilgilerle baskıya gönderdim ama renkler bir acayip geldi png formatta renkler gayet iyiydi acaba hata bende mi baskı yapan arkadaştamı yardımcı olmanızı rica ediyorum...

Herkeze İyi Çalışmalar...

Corel dosya linki

http://www.sistemelektronik.tv/sistem.rar

AcquA

Üye
Tepki
2
Yaptığınız çalışmayı CMYK modunda mı çalıştınız ve yolladınız?

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
916
güzel çalışöma olmuş ama logoları biraz daha küçük tutup kartı ferahlattırsamıydınız diye düşündüm

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Hata olup olmadığını anlamak için Corel değil png dosyasını paylaşmalısınız. Png formatı için export etmeniz gerekir, export esnasında renk formatı değiştirilmiş olabilir...
Kartvizitin görünümü standartlara göre pek iç açıcı görünmüyor. Firma adı Sistem Elektronik ve yaptığınız iş Elektronik Yetkili Servis diğer yazılardan daha büyük ve daha ön planda olmalıydı. Çalıştığınız firmaların markalarını her iki tarafta büyükçe yazmak yerine bir tarafta toplamalı ve hepsini aynı boyutta tutarak diğerlerinden farklı göstermemeliydiniz. Baskı sonrasını bilemiyorum ama baskı öncesi de durum "bir acayip" ...

mycihad

Üye
Tepki
0
evet cmyk olarak yolladım ama çalışma convert to bitmap yaptıktan sonra sanki biraz bozuldu. PNG dosyalarını ekteki dosyaya koydum inceleyebilirsiniz

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Çalışmayı CMYK yerine RGB modunda göndermişsiniz, fazla bir araştırma yapmaya gerek yok ...

[/URL][/IMG]

mycihad

Üye
Tepki
0
Çalışma dosyası açarken ve gönderirken 300dpı---32bit CMYK yapıp yollamıştım ama png çıkarırken RGB ye dönüyor eğer hatalıysa nasıl cmyk ya çevirebilirim

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Cmyk yapmayı unutmuşsunuz, aynı işlemleri tekrar yapın ama bu sefer cmyk yerine rgb seçin ...

Yukarı Alt