İlk bakışta fena görünmüyor fakat bir yemek menüsü olarak daha iştah açıcı bir renk kullanılabilirmiş. Şahsen ben masaya aç otursam iştahım kapanır.
Arka kapak pek hoşuma gitmedi. Font seçimi, yerleşimi ve renkler olmamış. Arial ve Times birbirine tamamen ters fontlardır ve birarada kullanmamanı tavsiye ederim. Bir de Specialler olmamış sanki. Specials veya spesiyaller olmalıydı. Bu menüye göre spesiyaller daha uygun olur. Hoş benim hiç tasvip etmediğim bir terimdir. Türkçede de var mı bilmiyorum...
Her sol sayfadaki görseller sayfanın dışına taşmış iken tost neden küçük kalmış?
Sanırım alan kısıtlı olduğu için her ürüne görsel koymadınız. Bu durumda her sayfaya eşit sayıda ve eşit aralıklarla görsel koymak daha düzenli bir tasarım izlenimi verir. Ön kapaktaki logonun altındaki gölge efekti çok fazla yayılmış gibi.
Bir de galiba bu örnek bir menü. Çünkü baskı hali ise sayfaların yerleşimi yanlış olmuş.
ürün sayfalarındaki görsellerin bazıları çerçeve içinde bazıları taşmış. Bu gibi tasarımlarda tüm görsellerin birbirine orantılı olması gerekir.
Birkaç örnek çalışma inceleyerek ve bol bol pratikle daha iyilerini yapacağına eminim. Kolay gelsin.