İllustrator renklendirme?

Mert Mutlu

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar ben illustratore yeni basladım ama photoshop bilgim var, illustratorde sadece fırça kullanarak çizdigim karakterleri photoshop veya mümkünse illustrator üzerinde renklendirmek istiyorum. Eğer photoshopta reklendiriliyorsa Adobe Illustrator dosyasını photoshopta nasıl açabilirim? :confused:

Emre Özel

Üye
Tepki
3
Merhaba, İlustrator de renklendirebilirsin tabi ki ,Aynı photoshop gibi renk kutucuklarından seçebilirsin eğer photoshop a renklendirmek istiyorsanda eps olarak kaydet çalışmanı ve photoshop'ta aç ve renklendir. :)

Tepki
3
Paintbursh Tool (B) ile renklendirebilirsin. Aracı seçtiktens onra sol üst kısımda 2 adet renk paleti görüceksin. Sağ tarafta bulunan panelden fırça rengini seçip boyama yapabilirsin.

cem1987_

Üye
Tepki
1
illustratorda yaptıgın çalışmayı photoshopta açmak sorun yaratabiliri tavsiyem renklendirme rötüş yapmak istiyorsan sadece ıllustartor yada photoshoptaki ren k panellerini kullanman aslında photoshpota silem panellerinin içinde püskürtme panelleri vardı onları keşif edersen işine yarayabiliri kolay gtelsin

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
İllustrator de çizdiğin görseli illustrator de renklendir. Kaydederken eps. yada pdf. ya da psd. olarak kaydedebilirsin. Efekt vermek istiyorsan ps kullan derim ben ..

Yukarı Alt