- Tepki
- 7
Hakkında; 1984 Diyarbakır doğumluyum.Çocukluk yıllarımda çizgiye ve çizime olan merakım ortaokul yıllarımda ,TÜRKİYE ÇAPINDA yapılan bir RESİM YARIŞMASI nda dereceye girerek ONUR BELGESİ almaya hak kazanmamla farklı boyutlara ulaştı..Çukurova Üniversitesi İnşaat fakültesi mezunuyum (2008) ,2005-2006 yıllarında internet üzerinden birçok freelance iş yaptım.2006-2008 yılları arasında Adana da freelance olarak çalışmaya devam ettim.Son birbuçuk yılda DOLUYUZ NETWORKS Web-Grafik-Yazılım Hizmetleri firmasında Grafik Sorumlusu olarak Çalıştım.
Ayrıca Bir yıla aşkın bir süredir Web ve Logo tasarımlarımı profesyonel olarak yapıyorum.
Diyarbakırda;
VOLKSWAGEN Diyarbakır Bölge Bayii (Dicle OTOMOTİV)
Atik Petrol
Z Cafe Bar&Restaurant
Özel Renal Diyaliz Merkezi
ÖZel Vizyon Özel Eğitim Ve Rehabiliasyon Merkezi
Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğu
Değişim Dershanesi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyesi
Diyarbakır Spor Taraftarlar Derneği
Netbil Telekomünikasyon
Tesla Proje Mühendisliği
Yukarıdaki Kurum Kuruluş yada özel sektörlere iş yaptım yada halen yapıyorum.
Kullandığım programlar ve seviyeleri;
Adobe Photoshop : Profesyonel
Corel Draw : İyi
Cinema 4D : Orta
Adobe Flash : orta
Çalışmalarımdan Örnekler görmek için pm ile (özel mesaj) bana ulaşabilirsiniz...
Profesyonel iş Örneği
Hakkında; 1984 Diyarbakır doğumluyum.Çocukluk yıllarımda çizgiye ve çizime olan merakım ortaokul yıllarımda ,TÜRKİYE ÇAPINDA yapılan bir RESİM YARIŞMASI nda dereceye girerek ONUR BELGESİ almaya hak kazanmamla farklı boyutlara ulaştı..Çukurova Üniversitesi İnşaat fakültesi mezunuyum (2008) ,2005-2006 yıllarında internet üzerinden birçok freelance iş yaptım.2006-2008 yılları arasında Adana da freelance olarak çalışmaya devam ettim.Son birbuçuk yılda DOLUYUZ NETWORKS Web-Grafik-Yazılım Hizmetleri firmasında Grafik Sorumlusu olarak Çalıştım.
Ayrıca Bir yıla aşkın bir süredir Web ve Logo tasarımlarımı profesyonel olarak yapıyorum.
Diyarbakırda;
VOLKSWAGEN Diyarbakır Bölge Bayii (Dicle OTOMOTİV)
Atik Petrol
Z Cafe Bar&Restaurant
Özel Renal Diyaliz Merkezi
ÖZel Vizyon Özel Eğitim Ve Rehabiliasyon Merkezi
Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğu
Değişim Dershanesi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyesi
Diyarbakır Spor Taraftarlar Derneği
Netbil Telekomünikasyon
Tesla Proje Mühendisliği
Yukarıdaki Kurum Kuruluş yada özel sektörlere iş yaptım yada halen yapıyorum.
Kullandığım programlar ve seviyeleri;
Adobe Photoshop : Profesyonel
Corel Draw : İyi
Cinema 4D : Orta
Adobe Flash : orta
Çalışmalarımdan Örnekler görmek için pm ile (özel mesaj) bana ulaşabilirsiniz...
Profesyonel iş Örneği