isim logo çalışması

Ozgul

Üye
Tepki
57
Biraz daha farklı düşünün bence. Tutturmuşsunuz bir tarz (?) aynı şekilde gidiyorsunuz. Bir önceki çalışmanızda da aynı şekilde logolar sunmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam. Gerçi baktım da kaldırmışsınız. Orada Threebudha arkadaşımız çok güzel bir yorum yazmış aynen aktarıyorum, belki görmediniz.

"Öncelikle çalışmanızı beğenmedim, beğenmediğim hususlar ise;

1- Kullandığınız s ve a harflerinin kuyrukları arasındaki isim kısmı logoya uymamış çok eğreti durmuş illi isim kullanacaksanız mesela bu iki kuyruğun arasına kuyruk kalınlıklarıyla aynı olacak şekilde tek satırda isim yazmanız daha bir bütünlük sağlayacaktır.

2- İki logo arasında alttaki "Graphic Design" yazısı tek kelimeyle logoyu öldürmüş çok büyük ve manasız bir duruş sergilemiş ayrıca neden ingilizce? Yurt dışışla herhangi bir aşinalık yoksa Türkçe Grafik Tasarım yazmak kimseyi eksiltmez.

..."

Yapılan eleştirileri titizlikle inceler ve çalışmanızda bunları uygularsanız çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde iyi işler çıkaracaksınız.

Bol araştırmalı çalışmalar diliyorum size.

cantayyar

Üye
Tepki
0
yamo yorumuna katılmıyorum bi önceki çalışmam buna benziyodu ewt Threebudha nın yaptığı yorumu dikkate aldım ayrıca başka arkadaslarında yorumları oldu onları dikkate alarak yaptım ve beğenilmeyen noktaları değiştirdim bence biraz daha dikkatli incelemelisin o logoda sa daha kalındı ve isim kuyruk kısmına oturmuodu onu düzelttim alttaki kuşağı kaldırdım graphic design yazısını küçülttüm ve yukarı çektim logoyu ön plana çıkardım.yinede yorum için tşkkrlr

Tepki
1
önceki logo daha hoş bence ikincisi yapım şirketini andırıyor ama kırıcı olacak kadar sert eleştirileri de haketmediğini düşünüyorum... Kolay gelsin...

vberk

Üye
Tepki
4
Bence de hep aynı tarzda logo çalışmaları yapıyorsun; "yamo" adlı arkadaşımıza katılıyorum...Yaptığın her çalışma da s ve a harflerinin üstünü kısaltıyorsun. Yeniliklere açık olup her zaman kendinizi geliştirmelisiniz...

Yeni çalışmalarınız da daha iyilerini yapmazını diliyorum. ;)

Yukarı Alt