İstanbul daki Ajansımıza Grafiker!!

lqa

Üye
Tepki
0
Photoshop, Illustrator, Coreldraw, ve Freehand gibi proglamları orta seviye bilen en az 1 yıl matbaa yada ajansta grafiker olarak görev yapmış diksiyonu düzgün arkadaşlar mail adresimize; özgeçmişinizi, çalışmalarınızın örneklerini (Hangi programda çalıştı iseniz ör; photoshop da ise psd formatında), ve istemiş olduğunuz aylık ücretle beraber yollayınız lütfen..
msn@istanbulkartvizit.com

Tepki
0
ben halkalıda oturuyorum yeni grafik tasarım kursundan mezun oldum frehand bilmiyorum ama illustrator, photoshop,corel ve indesign derslerini gördüm ayrıca kurstan sonra ara ara desinatörlük işi yaptım sizinle çalışmak isterim . 0544 338 08 51 cv yazamam şuan kusura bakmayın lütfen

Tepki
5
doğru dürüst bir tasarımın psd dosyasının boyutu mail ile gelecek ebatların çok üstünde olacaktır aynı durum ai içinde geçerli corel içinde

Tepki
0
anlaşılan sen dosya alışverişlerine biraz acemisin dosya sıkıştırmasını bilmiyorsun.

Tepki
0
ne demek kardeşim burda arkadaş değilmiyiz ben senden acemiyim ama herkes farklı şeyler görür herkes başka bilir.Önemli olan burda birbirimizi desteklememiz :) biride elimden tutup bana iş verse ne ala ama kısmet:)

Yukarı Alt