Elinize sağlık hoş tam çocuklar için bir tasarım olmuş fakat 2008-2009 Eğitim Dönemi yanlış gibi geldi bana 2009-2010 olmalı diye düşünüyorum. Ortada kullandığınız sanırım kara balık diye nitelendirdiğiniz siyah (balina) olsa gerek sağ gözünün yerinden fırlamış olması pek hoş durmamış bence yan durduğu için silmelisiniz ve uyarlıyan kelimesi (uyarlayan) olmalı, altta yöneten (yönetmen) olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca altta Genel Kordinatör'de bir (o) harfi eksik Koordinatör olmalı. Paylaşım için teşekkürler.
bu afişi geçen sene yapmıstım . Yöneten yerıne yonetmen olması gerekıyor ama musterı o sekılde ıstedıgı ıcın oyle yazıldı. Ama anladığım birşey var dilbilgisi çalısıp daha dıkkatlı olmalıyım teşekkurler yaşar bey
Yaşar Karadenizbey asla sizi yalnış anlamadım o kadar güzel anlatmıssınız ki yalnıs anlamak ne kelıme..
Süleyman Köklü bey font "kıds" cocuklara daha yakın olsun dıye onu kullandım digerleride futura dır.
Dilek Doğrusöz hanım baloncuk derken tam olarak nasıl yerlestırecegımı anlayamadım. fıkrınıze saygı duyarım. ama bır ornekle acıklarsanız sevınırım acemılık ıste
uretilmis bi fikri (senin durumunda bi cizim) guzel bi sekilde kullanmak,
kendin uretecegin kotu bi fikirden iidir.. Tam olarak aciklaya bildim mi ?
yani, kendin cizmesende cok guzel kullanmissin.. cok sirin olmus..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.