@gezegen
1-Teknik eksiklikler elbette var.. Ama sen Teknik yönünden çok çok fazla dizinin içeriğini eleştiriyorsun, dizinin aktörlerini eleştiriyorsun.. Diziyi önceleri ben de tam izlemiyordum ama sonra izlemeye başladım , kaliteli ve sürükleyici bir senaryosu var.. Belli ki diziyi hiç izlememişsin veya başka bir problem var.
2-Türk Erkeğinden niye hazzetmiyorsun o da ayrı bir problem.. Türklükle bir problemin mi var? Aşağılar gibi "ŞU BAKIŞLARA BAK, BIYIKLI HAŞİN TÜRK ERKEĞİ" deyip dalga geçiyorsun.. TÜRK ERKEĞİ NONOŞ NONOŞ, KIRITA KIRITA ve METROSEKSÜEL BAKACAK DEĞİL HERHALDE..
3-Gerek Erkek gerek Bayan aktör dizinin içeriğine uygun duruşları var.. KORKU FİLMİNDE KORKU, KOMEDİDE GÜLÜMSEME, POLİSİYELERDE HAŞİN BAKIŞ, DRAMLARDA HÜZÜN vb vb YÜZLERE YANSIR... Bazıları da Polisiye dizi afişi yaptığımda NİYE SİLAH VAR diye soruyor komik komik.. Yahu POLİSİYE FİLMDE, AKSİYON FİLMLERİNDE ELİNDE ÇİÇEK ,DONDURMA , MENDİL OLACAK DEĞİL HERHALDE
4-"Hoşgörüden nasibini almamış, gülümsemeden nasibini almamışlar" diyorsun apaçık diziyi izlemediğin anlaşılıyor..İzlese idin böylesine havada kalan sözler etmezdin.. Hoşgörünün kralı da ,gülümsemenin kralı da, mertliğin kralı da var.Bunun yanında dram da var, öfke de var, hüzün de var.. Sadece bir fotoğrafa, bir kareye bakıp dizi hakkında ahkam kesmek de apayrı bir şey..
NOT: Bu arada başta dediğim gibi çalışmamın teknik yönden elbette eksikleri var.. Ama "OLMAMIŞ" gibi bir büyük söz eden şahsın öncelikle DAHA İYİSİNİ yapıyor olması lazım.. Daha iyisini yapıyorsan ver linkini görelim.. Eleştirmeye hakkı var , ustaymış arkadaş diyelim.. "OLMAMIŞ" sözünü edecek şahıs kendisinin daha iyi eser ortaya koymuş olması gerekir.. Aksi halde hiç bir kıymeti olmaz sözlerinin..