Bu karakterleri genelde baka baka çiziyorum. bazen kağıda bazende işte böyle programla çiziyorum.Bu konuda çok acemiyim ve pek bilgim yok.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Taklit yaparak basariya ulasalir, konturlerin ile daha iyi calisman gerekiyor.
Hangi programda yaptigini bilmiyorum ama, vektör ile yaptiysan, cizim noktalarini
en aza indir ki, siyah kontür temiz gözüksün.
Çalışmalarınızı geliştirilebilir olmakla beraber başarılı buldum. Benim değinmek istediğim konu ise "bu konularda acemiyim pek bilgim yok" demişsiniz ama yeteneğiniz olduğu halde dikkatsizlikten kaynaklanan hatalarınız var. Aşağıya eklediğim resimde yeşille işaretlediğim yerler düzgünken maviyle işaretlediğim yerler hatalı, ayrı ayrı resimlerden alıntı değil sadece tek bir çalışmada (misal) alt tarafı düzgün çizebiliyorken üst tarafta acemiliğiniz mi tutuyor? veya alt tarafta acemiliği atlatıp üst tarafta daha ustaca mı çiziyorsunuz? Elbette böyle bir şey olmuyor o yüzden çalışmalarınıza daha fazla dikkat (özen) göstermeniz gerekir ki ufak hatalar bile çok rahatsız edici görüntülere sebep olabiliyor. Daha sonraki çalışmalarınızda bu uyarımı dikkate alacağınızı düşünerek kolay gelsin diyorum...
çok haklısınız böyle kçük hatalar büyük sorunlara yol açıyor.bazı yerleri çok düzgün çizebiliyorum bazı yerlerde ise el titremesi oluyor ya da mouse ile tam istediğimi yapamıyorum.Bir mouse pad ve biraz daha dikkat sanırım bu sorunumu çözecektir.Hatalarımı göstermeniz gerçekten çok güzel , en azından şimdi hatalarımı düzeltip 1 üst seviyeye ulaşabilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Bana trace yapılmış gibi geldi çalışmalar.Hataların kaynağı da bu olabilir eğer öyle ise.
Pentool ile çizerseniz daha temiz işler çıkacaktır.Ellerinize sağlık.
Sonuçta mouse ile çizdiğiniz için küçük hatalar olması normaldir.Eğer bu çizim yapma sevdanız gelip geçici bir heves değilse bir grafik tablet almanızı öneriyorum.Saygılar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.