yaw az daha "bence de akıl fikir versin diycektim "
ama reborn açıklamasını görünce kurumsal kimlik meselesi cıktı ortaya ne yalan söleyim ben de kurumsal kimliği 2500 TL den aşağı yapmıyorum yani 2495 bile olmaz
ilk defa görmeniz normal çünkü araşıtırma yapmıyorsunuz matbaa, baskı ve grafik tasarım konularında yüzeysel de olsa bilgi sahibi değilsiniz siz sanıyorsunuz ki bu işler hemen 2 dakika da olup bitiyor
bu yüzden işveren olarak tam bilgi sahibi olmasanızda kurumsal kimlik, normal kartvizit baskı fiyatları konusunda internette araştırma yapıp da itiraz etseniz ya itiraz etmeye düşünseniz daha akılcı ve mantıklı olur diye düşünüyorum hatta buna benzer bir konunun tartışmasını daha yeni bir logo için yaptık vahh halimize demekten başka bir söz artık aklımdan geçmiyor yani
bir de konuyu kartvizit yaptırcam diye açmışsınız iş kurumsal kimlik boyutlarına varmış bence siz ne istediğinizi bir kez daha düşünün ve konu hakkında araştırma yapın derim, sadece kartvizit olursa haklısınız da iş kurumsal kimlik giibi boyutlara gittim olayın şekli, şemali ve rengi değişiiyor tabi ama hadi gelin bunu da müşteriye anlatın
bu arada doğru ben kartviziti bedava yapıyorum örneğin 3 000 adet broşüre 1000 adet kartvizit bedava şaka yapmıyorum çok ciddiyim
bu arada anlamadğım şey önlü arkalı kartvizit talep etmiişsiniz kurumsal kimilik nerden çıktı