Kartvizit Deneme

JoLdext

Üye
Tepki
0
Selamun Aleykum. Yeni kayıt oldum. 18 yaşındayım , web prog. & grafik tasarım öğrencisiyim. Umarım bu site altında hep beraber güzel şeyler başarırız , güzel dostluklar kurarız. Neyse lafı daha fazla dolandırmadan kendime yaptığım kartvizitimi sizlere tanıtayım.

İyi kötü yorumlarını ve düşüncelerini bekliyorum.

Tepki
5
İletişim bilgilerini biraz daha büyük yazabilirsin üzerinde biraz daha çalışabilirsin. forum kuralları gereği iletişim bilgileri vermek yasaktır bilgin olsun.

nuriQocca

Üye
Tepki
5
Renk ve fontlar uyumlu.. Starwars etkisi var sanki.. Lakin yerleşim uyumsuz, iletişim bölümü çok kenarda ve kesimde uçları yok olabilir bilgilerin.. Aslında dik çalışmaya daha müsait gibi duruyor denemek lazım..

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Logodaki efekt fazla geldi ve taç kullanmışsınız sektörle veya firma ismiyle hiç bir bağlantısı olmayan bir nesne tamamen değişmesi gerekiyor bence.
Kartvizitte bir ofis, işyeri adresi göremiyorum ve wep sitesi yazılmamış.

Öğrencilik hayatında başarılar dilerim, kendini geliştirebilmen dileklerimle.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Öncelikle üzerinde çalışmış emek vermişsiniz.. Emeğinize sağlık diyerek söze başlayalım :)
Logo konusunda Emre beye katılmakla birlikte kişisel tercihtir saygı duyarım ..
Kartvizit bir nevi kimliktir özellikle grafik tasarımcıların kartvizitleri biraz daha farklı olmalıdır ki müşteri tercih yapacağında ...
Bol bol örnek incelemeli, bol bol çalışmalısınız ... Diğer çalışmalarınızı da görmek dileği ile, keyifli forumlar...

JoLdext

Üye
Tepki
0
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepsini ayrı ayrı değerlendireceğim. İyi forumlar...

Yukarı Alt