kartvizit deneme

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Öncelikle aramıza hoş geldiniz;

Şu anda size yapılacak en doğru eleştiri konu hakkında çok fazla örnek incelemeniz. Bunlarla kendi çalışmanızı karşılaştırın. Eksik yönlerinizi kendinizde görebileceksiniz. Renk kombinasyonu, mesaja uygun font seçimi, doğru konumlandırma gibi detayları kendinizde fark edebilirsiniz. :)

Başarılar.

http://goo.gl/GxTmu

CemilAL

Üye
Tepki
25
Sarı siyah seviyorsunuz sanırım diğer çalışmadan da anladığım kadarıyla. Tavsiyem üstteki tavsiyelere uymanız. :D Bol bol örnek incelemelisiniz.

flashcı

Üye
Tepki
0
Arkadasım Ben bu islerden henüz hiç birşey anlamadıgım icin yorum yapmayacagim . Sadece sunu soyleyebilirim kullandigin neon sari nin siyahla uyum sagladigi. Tabi kartvizitte durum degisirmi onu ustalar bilir

CemilAL

Üye
Tepki
25
Sarı siyah uyumludur tabi hoş ama göz yormadan kullanmalısın bence. O soldan çıkan şeritler biraz bozmuş işi. Çok küçük ve ince kalmışlar karta göre. Ve yarısında efetk var yarısında yok biraz hoş durmamış. Sonra kullandığın gölge siyah şeritle birleşmiş, gölge gibi algılanmıyor pek. Rengini açmayı deneyebilirsin. İsmini ön plana çıkarmalısın büyük olmalı bence. Ve de son olarak üsttekiler neden açık mavi neden sarı değil. :p Bence uyumlu olabilirdi. Dün tembellikten yazamadım yorgundum ama bu gün yazıyım dedim. :D

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
ben sadece size ufak bir fikir vereyim.Sosyal medya logolarını bir saydam şeklin içine koyup deneyin.birde medya adresi ile logo aynı şeklin içinde olmasın yani istersen sadece saydam şekile logoları koy sonra da arkaplansız olarak yazıyı yaz. ( böyle anlatınca biraz garip oldu anlaşılmayabilir)

cem1987_

Üye
Tepki
1
yaptıgın çalışmada isim ve meslek bölümünuü ortala normal bir kartvizitteki bir isminin fontuna düşür
daha sonra kullanacagın renklere biraz dikkat et üstte firma isimi solda logo kullan iyi çalışmalar

Yukarı Alt