Kartvizit Deneme

konref

Üye
Tepki
0
Programı yeni öğrenmeye çalışıyorum , Değerli ustaların affına sığınarak böyle bir çalışma yaptım. Yardım ve fikirlerinizle ileride daha güzelleri olur inşallah. Buradaki bilgilerin tamamı hayali.

CemilAL

Üye
Tepki
25
Biraz basit bir çalışma olmuş bence yaratıcılığınızı kullanmalısın e bol bol örnek incelemelisin. Bu tasarımdaki sorunlara gelirsek, siyah beyaz geçiş şeklindeki kontür bu renge pek uymamış. Koyu mavi açık mavi denemelisin bence. Ayrıca çok kalın olmuş biraz daha inceltirsen daha hoş bir görüntü elde edebilirsin. Fon biraz boş olmuş, tek renk reyine doku kullanabilirsin bence. Ve iletişim bilgileri kısmı biraz yukarıda kalmış, aşağıda gereksiz bir boşluk var gibi duruyor. Benden bu kadar şimdilik. :p

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
İlk çalışmalarda genelde hep gölge kullanılır.Sizde öyle yapmışsınız.Ben tasarlamaya başlamadan önce daha önce yapılmış çalışmaları yapmaya çalışırım.Ordaki tasarım fikirlerine dikkat ederim.Sonra bunu ileriki zamanlarda kendi tasarımlarımda ufak ufak uygularım .

aldgrf

Üye
Tepki
5
Öncelikle şunu sormak istiyorum kartvizit bilinçli bir şekilde mi, kare yaptınız.? kartta özel ölçü olabilir ama kare hic hoş olmamış. Zarif ve asil işler kendini belli eder bunuda ancak ve ancak tecrübe ederek öğreneceksin. Eleştirecek bir konumu yok çok çalışmalı ve özgün düşünmelisin. Olmamış.... 1 - Renk, font efek kombinasyonu sıfır. :)

Yukarı Alt