Emine Şahin Üye Kayıt 17 Mart 2008 Mesaj 3.266 Tepki 100 8 Temmuz 2010 #2 Daha başka nasıl olurdu bilemiyorum. Pek haz etmedim gibi.
Kerim ÖKSÜZ Altın Üye Altın Üye Kayıt 22 Aralık 2007 Mesaj 1.394 Tepki 19 8 Temmuz 2010 #3 İletişim bilgileri bölümü kalabalık durmuş sanki. ama bir hayli de bilgi var... bu bölüme düzenleme yapılabilir.
İletişim bilgileri bölümü kalabalık durmuş sanki. ama bir hayli de bilgi var... bu bölüme düzenleme yapılabilir.
G grovnick Üye Kayıt 7 Haziran 2010 Mesaj 4 Tepki 0 8 Temmuz 2010 #4 Şeriti alta , adres bilgilerini sağ üste isimi ve unvanıda soldan ortalı yaslanmış olursa , hem farklı hemnde uygun olacağını düşünüyorum
Şeriti alta , adres bilgilerini sağ üste isimi ve unvanıda soldan ortalı yaslanmış olursa , hem farklı hemnde uygun olacağını düşünüyorum
Demet YILDIZ Üye Kayıt 6 Temmuz 2010 Mesaj 598 Tepki 17 8 Temmuz 2010 #5 Sanki font büyüklüğünde bi problem var gibi.. Adres bölümünün fontu biraz daha küçük olabilirdi isim bölümünden..
Sanki font büyüklüğünde bi problem var gibi.. Adres bölümünün fontu biraz daha küçük olabilirdi isim bölümünden..
by_lider Üye Kayıt 2 Şubat 2008 Mesaj 51 Tepki 0 10 Temmuz 2010 #6 Bana kalırsa üstteki resimleri kullanmam sadece logoyu kullanırım iletişim biligilerinide yukarıdan aşağıya yazarım
Bana kalırsa üstteki resimleri kullanmam sadece logoyu kullanırım iletişim biligilerinide yukarıdan aşağıya yazarım