Kaskom Logo çalışmam

Tepki
2

Firma adı; Kaskom.net
Anlatmak istediğim; Kaskoyla ilgili anlam verebileceğim birşey düşündüm ve aklıma balıklar geldi. Balıklar suyun içinde olmayına yaşayamazlar ve tehlikededirler. Bundan yola çıkarak aynı şeyi insan için düşündüm. insanlar kasko yaptırsın güvende olsunlar dedim. ve böyle bir çalışma çıkardım. ne kadar doğru yansıttım yorumlarınıza bırakıyorum. aşağıya 1. olan çalışmayı koydum. tşkrler

edit: TYPE tasarımıda bana aittir.

1. olan çalışma;(bana ait değildir)

Tepki
2
@Sedat Gül
Teşekkür ederim Sedat Bey :) ( bu arada 1. olan çalışma bana ait değildir. yanlış anlaşılma olabilir. balıklı olan benimdir. )

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Seyit bey çalışma genel anlamda hoş görünüyor gerek renkler gerek düzen güzel. Ancak verdiği mesajı detaylıca incelememe rağmen halen çözmüş değilim.

Şayet siz logoda balık veya balıkla ilgili bir düşünce olduğunu yazmasaydınız ben bunu anlayamazdım kaldı ki halen anlayamadım :)

Sizden ricam detaylıca parçaların balığın neresini simgelediğini gösteren bir görsel ekleyebilirmisiniz ? balık nerede :)

Tepki
2
@Kerim Öksüz

buyrun bu daha yardımcı olacaktır :)
edit: herkes balığı grafiksel olarak değişik şekillerde çizebilir, bende böyle çizmeyi tercih ettim :) kötümü yaptım acaba :D

Fulyam

Üye
Tepki
16
Seyit logo olarak çok güzel olmuş ama kaskoya uymamış.. yani algılama amaclı. Herkes onu o şekilde algılayamaz gibime geliyor.. ama geçrektne çok beğendim. çok güzel olmuş...

Tepki
2
@Fulyam

Herkesin alglamasını bekleyemeyiz zaten :) Örn: birsürü araba logosu var ama kimse o logoların anlamnı bilmez :)
bu çalışmayla onları kıyaslamak aptallık olur tabi, ama aynı mantık :)
teşkrler Fulyam beğenmene sevindm :)

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
@Seyit Ali Başer

Yok kötü değilde... Sanırım biraz zorlama olmuş akvaryum ve hayat belirtileri tamam ama :) balık zorlama. Aslında kasko firması için mantık güzel

Yukarı Alt