Katalog kapağı hk.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Arkadaşlar merhaba,

Bir katalog kapağı üzerine çalışıyorum.Firmanın kullanacağı slogana uygun bir görsel hazırladım.Firmanın kurumsal renklerinde mavi - pembe ve gri bulunmakta.. Fakat ben bir noktada takıldım sanırım artık yoruldum. Bu görselin arka planına maviden beyaza geçiş uyguladım ama hoşuma gitmedi başka alternatifler denedim yine beğenmedim.Sizin önerileriniz olabilir diye düşündüm :)
*Bu arada imajların çözünürlüğüne takılmayalım sunum olacağından satın almak istemedim :)

nuriQocca

Üye
Tepki
5
'Bence' takılı kalınacak bir husus yok.. Gayet hoş görünüyor görsel olarak mavi-beyaz soft bir geçiş..

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@nuriQocca

Ya birşey uymadı gibi belkide artık durdum dediğim gibi :) Bir iki alternatif daha yapmaya karar verdim :) Onlar üzerinde çalışıyorum ..

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Tabi sloganları gelecek üst kısma alt kısımda hoş durmadı gibi :)
Onun üzerine de logo ve firma ünvanı. Hepsini ortalamayı düşünüyorum sayfaya

nuriQocca

Üye
Tepki
5
HImm o zaman kalabalık olacağı için bence fon ideal görünüyor.. Başlıklar ne olacak bilmiyorum ama beyin görseli biraz küçültülüp, içinden çıkan fontlar yukarıya çıktıkça büyüse, başlıkta en büyük punto halini alsa nasıl olur ki.. Benimde kafamı karıştırdınız :allalla: biraz kompozisyon en zor iş bence.. :hmmm:

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Firmanın logusu bildiğim kadarıyla elips ?

-Firma logosunu sol üstte ve yanınada ünvanını yaz.
-beyni sol tarafa doğru %20 döndür ve sayfanın sağ alt tarafından gelsin yani beynin alt tarafı görünmücek. İçindeki yazılarda beyne orantılı çapraz şekilde beynin dışından çıksınlar. Umarım anlatabilmişimdir.
-Bu şekilde yaptığında sağ üst taraflarda kalan boşluğada tipografik şeklinde firma sloganını yaz.
-sol alt tarafada web sitelerini yazabilirsin.

+ Kapak mat selefon beyin - logo - firma ünvanı ve sloganı lak :s8: önerisinde bulun müşteriye. :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Evet kompozisyon en sıkıntılı hali fikri bulduktan sonra ne yazıkki ben o aşamada tecrübe eksikliğinden dolayı zorlanıyorum .. Düşündüğüm kapak aşağıdaki gibiydi.Az önce Emre bir fikir verdi birde öyle denedim :) Bu arada şu an taslak olduğu için aynı kelimeleri kopyaladım :)

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Önerimi dikkate aldığın için teşekkürler.

tam olarak aklımdaki bu değildi yazılar dikey değil düz olucaktı ve beyinden dışarı çıkan yazılar daha az miktarda olacak ve sayfaya yayılsın yukarı doğru mesela 12 13 tane kelimesi çıkabilir yazının dışarıya :) + beyin çok az büyüsün , çok az sağa doğru dönsün ve beynin daha az kısmı deforme olsun biraz daha göster beyni yukarı doğru böylede anlatılmıyorki :=)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Tamam anladım sanırım :) Evet böyle anlatmak ve anlamak zor oluyor.. Staja geleceğim yanına :)

Yukarı Alt