katalog kapak çalışması

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Arkadaşlar eski çalışmalarımdan arşivimde elime geçen bir katalog kapağını ön arka olarak sizlerle paylaşmak istedim.

Tepki
4
Öztok cam yazısını keşke düz yazsaydın. Her tarafta dikey duruyor. İlk bakışta okunur olması için kapağa ben genelde yatay yazarım isimleri..
tebrikler güzel olmuş

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
Öncelikle çalışmanı bizlerle paylaştığını için çok teşekkürler eline emeğine sağlık
Yorum olarak şunları söylemek istiyorum Trasparanı çok fazla kullanmışsın
resimleride çok sık kullanmandan dolayı çalışmaya bakıldığında çok göz yoruyor
düzenleme yapar ve tekrar yayınlarsan sevinirim kolay gelsin

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Kullandığınız görselle birlikte turuncu bant ve zemin yerine, mavi ve lacivert bir konsept yapsaydınız, ve logoyu bu kadar devasal kullanmasaydınız en fazla 5 cm yatay aşağıya koysaydınız eminim çok başarılı bir çalışma olurdu... İç sayfalarda da logonuz hattinden fazla büyük ve en azından karşılıklı iki sayfada birtane logo olması daha iyi... Arka kapakta soldaki cam resmini kullanmasanız daha iyidir ve yazıları dalganın kenarından aşağıya doğru akıtabilirdiniz, böyle tasarımı bozmuşsunuz...

Yinede emeğinize sağlık..

Tepki
31
gölgelendirme yerine bordo bi zemin düşünebilirsin ve bantlarda da bordo isim çok büyü biraz ufaltabilirsin zemin bordo olunca isim ufakta olsa hemen göze batacaktır zaten

emeğine sağlık

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum biraz gecikmiş bir cevap oluyor kusura bakmayın, bir müddet siteye fazla katılamamıştım sanıyorum o zamanlarda kaynamış gitmiş. Sn Sedat Gül güzel fikirlerinizle çalışma üzerinde revize tavsiyesinde bulunmuşsunuz fakat ilk paylaşırken ifade ettiğim gibi eski çalışmalarımdan elime geçen bir katalog kapağını.... diye ifade etmiştim, basılmış ve müşterinin beğenisine sunulmuş bir çalışmadır. Bundan ötürüdür ki zaten genel olarak görülen eksiklikler müşterinin ısrarla değiştirip uygulamamı istediği hususlardır. Ayrıca şunuda belirtmek isterim ücret mukabilinde değil hatır işi olarak hazırlanmış bir çalışmadır, logonun tasarımı ve renk bana ait değildir, logo müşterinin matbuu evraklarına baskısını yaptırmış ve kullanmış olduğu şeklidir, yorumlarınız için tekrar teşekkürler ediyorum...

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
Yaşar bey çalışmanızdan ve emeğinizden dolayı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim ama şunu açıkça söylemem gerekki çalışmanız her halükarde berbat olmuş yanlış anlamayın beni ama ne logo olmuş ne simetrik olmuş nede gölgelendirmeler, transparanlık veya renk bile olmamış tamam eski tasarımınızdır ve müşteri bu olacak demiştir hatır işidir ama bence böyle bir çalışmmayı günümüzde baskıya verilip bastırmak çok yazık lütfen hatam varsa yinede sizden tekrar tekrarı özür dilerim.

Not : Logo Müşteri'den geldiyse müşteriyi bilinçlendirmek ve bu logonun kendisine yakışmıyacağını ve basit olduğunu bildirmek gerekir ben şahsen müşteri illakide bu olacak derseki bu hatır işide olsa onu düzeltmeden vermem baskıya biz müşteriyi bilinçlendirmemiz gerekiyor o bizi değil Saygılarımla.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Mehmet KIYMIK

Mehmet bey sitede paylaşımlarınızı araştırdım lakin arkadaşlara yaptığınız tenkitlerden başka mükemmel ötesi çalışmalarınızdan bir eser bulamadım evet her halükarda nacizane birşeyler paylaştım en azından paylaşma cüretim var, bu kadar agresifliğinizi malum yaşanan krize bağlıyorum, saygılar....

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
Yaşar bey burda sizinle tartışma gibi polemiğe girmiceğim çalışmalarımdan en son baskıya gönderdiğim ve bugün yarın bilboardlarda görebileceğiniz bir tasarımı örnek olarak sunuyorum site yöneticileri tarafından beni anlayışla karşılamasını istiyorum burda tartışmıyoruz ama adıma karşın yapılan sen daha iyisini yaptınmıki bana laf atıyon muamelesini kaldıramam tekrar özür diliyorum.

Tepki
100
değerli üyelerimiz;
öncelikle çalıuşmasını paylaşan ve yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
yalnız kurallarımızında forum düzenini sağlamak adına konduğunu ve uyulması gerektiğini hatırlatmak isterim.
burada tüm eleştirilerimiz şahsi değil çalışma üzerine olmalıdır.
"iğneyi kendine çuval dızını başkasına" atasözümüz çok manidardır.
saygılarımla...

Yukarı Alt