Katalog kapak tasarımı >

Tepki
2
Yorumlarınızı bekliyorum.. (sadece kapak tasarımını yaptım. kenar kalınlığını görsellik açısından verdim)

Tepki
4
Genel görünümü güzel. Ortadaki yazıların aralarını mümkün olsa da biraz açsanız olmuyorsa puntoyu biraz küçültüp öyle deniyin orası biraz rahatlasın. Bu çalışmanın ön kısmı arka kısmını da görmek isterdik uyumluluk açısından.
Alttaki web adresinin yanındakileri blurlu değil de turuncunun tramını vererek yaparsanız daha az dikkat çeker. Ayrıca kullandığınız resmi biraz küçülterek deneyin çünkü ağız kısmı filan kapanmış iyi durmuyor. Bu fotoğraf yerine buna benzer bir "bayan" fotoğrafı koyarsanız iletişim açısından daha ilgi çekici olabilir.

Kolay gelsin...

Tepki
2
@Süleyman Köklü

Yazıların ortasını tavsiyeniz üzerine açıcam, Çalışmanın arka kapağı yok. bu kataloğun amacı şirketin ürünlerini slayt ta sunarken bir kapağı olarak görünmesi. (umarım anlataiblmişimdir:) ) Evet web adresinin blur unuda kaldırıcam. Kullandığım resimde önemli olan gözlük o yuzden ağızı dışarda kalmış pek sorun değil diye düşünüyorum. ama tavsiyeniz üzerine bir bayan olanından da deniycem.. Yorum için teşekkürler..

Tepki
5
Tek sıkıntı ortadaki yazıların büyük olması ve bordo ile turuncunun tam uyum sağlayamaması.
Genel itibariyle güzel olmuş, tebrik ederim.

Yukarı Alt