Başlıkta "Türkiye" yazdığına göre büyük bir yarışma.
Fakat yarışma hangi tarihte saat kaçta tam olarak nerede?
Misal ben bu yarışmaya katılacağım, hangi tarihte, saat kaçta, küçük çekmecenin neresinde olmalıyım?
2.ye tatil, güzel, cezbedici.Fakat nerede, nasıl , kaç zaman?
3. ye mp3 sony cd çalar.Böyle bir ürün var mı ? Varsa , ya bu afiş çok eski , yada Türkiye çapında yarışma düzenleyen bu organizatörler çok cimriler.Discman'ler tedavülden kalkalı çok oldu.Belki Sony MP3 Player ya da Apple İpod falan olsaydı katılım olurdu.
Güzel slogan evet.Renkler tamam diyelim.Fontlar tamam diyelim.
Afişte hediyelere ait görseller de olabilirdi mesela.Ürün Teşvik Politikası.
Burda ürün dediğimizde aklımıza elma armut konsantresi gelmesin.Tüketilmeye hazır tüm mal ve hizmetlere ürün deriz biz.
Organizasyonu kim yapıyor?
Kral Ajans.Adam hem organizasyon yapıyor hem de minicik kalmış firmasının adı afişte.
Buna nasıl müsade etmiş ilginç.
Ve bu firmanın losogu yok mu ya da Kral Ajans'ı temsil eden bir işaret.
Organizasyon TR çapında , giderleri çok olmalı, sponsor bulamamış sanırım.
Hem yarışmacılar için hem de organizasyon sahipleri için zor bir gün olacak belli ki.Hem yarışmacıların yarışmaya nerede nezaman iştirak edecekleri bilnmezliği hem de TÜRKİYE çapında yarışma yapan bu firmanın tek başına kalmışlığı için.(Buna oldu diyelim, ya diğeri? )
Genel itibariyle gelişime açık bir yapınız var.Yalnız biryandan da geçmişte çalışmalarınıza yapılan yorumlarda bildirilmiş eksikleri yeni çalışmalarınızda da halen devam ettiriyor olduğunuzu görüyorum.
Yalnız yine bazılarını da dikkate aldığınızı da görebiliyorum.
Bence hepsini dikkate alın.
Size +