Kendi Yazdığım Bir Vals Gecesi 2 Eski Sevgili

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Kafamda oluşmuş bir kısa skeç desek sanırım yeridir.Pek yazarlığım yok ama bazen böyle geliyo bilşiler.
Birbirlerini geçmişte çok seven fakat kadının bir sabah erkeği habersiz ve sebepsizce terkedip gitmesi ve yıllar sonra tekrar karşılaşmalarını anlatan bir kısa skeç.

Konudaki ruha gerçekten hakim olmak için Eski Bir Sevgili Vals adlı mp3 ü indirmeniz ve dinlerken bu hikayeyi okumanız sanırım daha iyi olacaktır.Bu mp3ün izlenen bir lisansı filan yok.

Eski Bir Sevgili Vals iNDiR

Bir Vals Gecesi

Yüreği Ayaz Kesmiş Bir Ocak gecesi.Kim bilir belki bir Vals lazım iki de eski sevgili kırmak için bu zemherideki zalimliği.

2 eski sevgili,2 eski yürekdaş.Bilemezler kader onları birleştirecek bir melodinin koynunda ,üşüyen eski bir sokak lambasının

cılız ışığı altında.

Hazırlanırlar yetişmek için o akşamki baloya.Her iksi de davetli bu devasa katlı ışıklı yıldızlarla bezeli binaya.

Erkek takım elbisesi ve fiyonguyla uyum sağlamış bir vals için çoktan ,karşılaşacağı kırmızı elbiseli bu huşu rüyaya.

Çıkarlar geç vakit evlerinden her iki eski sevgili bir vals deryasına.Çıkar yolları birden aynı zifiri asvalta.

Kesişmiştir her ikisinin gözleri O koca karanlıkta bir sokak lambası altında.O an hayat durur her ikisinin yüreğinde.

Zihinleri ,bedenleri, gözleri donar kalır bakarken bu iki sevgili şaşkınlıkla birbirlerinin geç kalınmışlığına.

Maziler canlanıverir birden her ikisinin dudaklarında,konuşamaz susar kalırlar ne demeli...

Gözlerden birer damla yaş süzülür, gevremiş yanaklardaki kurumuş nehir yataklarına.

Aciz yanan sokak lambası olacaktır sahne bu iki yüreğe ,iki sevgili yaklaşır bu karanlık ışığa.

Bedenler yaklaştıkça açığa çıkar kadının üşüyen koynundaki kırmızı,ışıldayan gece kıyafeti ,uzundur

saçları gibi,rüzgarları selamlar pileleri.

Birden yandaki köhne evden yükselen şu melodiler bozacaktır dudaklardaki bu soğuk sokak sessizliğini.

Eski sevgili: Bu valsi bana lütfeder misiniz genç bayan?" der gayet hevesli.

Genç Bayan:Tabiki... Tabiki Büyük Bir Zevkle Efendim" der ,titreyen sesiyle,erkekten daha istekli.

Eski Sevgili:Tutunuz efendim boynumdan ve ellerimden" der en az genç bayanınki kadar titrektir sesi.

Genç Bayan: Siz daha der demez tutmuştum efendim oysa boynunuzdan ve ellerinizden" der heyecanlı ve kederli.

Eski Sevgili: Elleriniz okadar yumuşakki hiç farkında dahi değilim tuttuğunuzu boynumu ve ellerimi

Genç Bayan:Sımsıkı tutuyorum sizi hiç unutmayasınız diye bu geceyi nasıl hissetmezsinizki bu çaresizliği.

Eski Sevgili:Bağışlayınız efendim kusurumdaki bu masum niyeti.

Genç Bayan:Rica ederim,çok naziksiniz herzamanki gibi.

Eski Sevgili: Siz de çok zarifsiniz,büyülüyorsunuz sizsizken aşka fersiz kalmış gözlerimi.

Eski Sevgili:Başınız dönebilir efendim bu yıllanmış vals şarhoşluğundan,daha sıkı tutunuzn bedenimi.

Genç Bayan:Tekrar yaşatıyorsunuz bana yıllardır içimde gizlediğim bu aşk-ı hevesi şarhoş olsam ne yazar ki?

Eski Sevgili:Biranda kayboldu dünyamdaki varlığınızın büyüsü oysa sizi okadar çok bekledimki yarım kaldı içimdeki

tüm yaşama sevinci...

Eski Sevgili:Yollarınıza umut ektim gece topladım kapımdan sizsizliklerimi.

Genç Bayan: Anlıyorum sizi ben de istemezdim olsun böylesi.

Genç Bayan:Fakat size bunu anlatmak okadar güç ki almak zorunda kaldım sizdeki benliğimi.

Genç Bayan:Zordu terkedip gitmek içimdeki aşkınızı sevginizi.

Eski Sevgili:Ellerinizdeki bu heyecan ,eskisinden daha naif gözlerinizdeki ışık,neden dersiniz var mı bir sebebi?

Genç Bayan:Yüreğinizdeki sıcaklığın hevesi, bu ellerimdeki heyecan gözlerimdeki ışığın naifliği.

Eski Sevgili:Siz üşüyorsunuz! ısıtmalıyım daha çok belki sizi.Daha sıkı sarılın bana hadi!

Genç Bayan:Ben evliyim,sizinkisi gibi olmasa da ısıtıyor 2 çocuğumun varlığı yeterince içimi.

Genç Bayan:Vals bitiyor terketmeliyim belki birdaha görmemek üzere sizi.

Eski Sevgili:Bu muydu gözlerimden sürekli kaçmanızın sebebi.

Eski Sevgili:Şimdi anlıyorum geçmişte neden yüreğimi terkettiğinizi.

Genç Bayan:Lütfen suçlamayınız daha çok beni,kanatıyor bu sözleriniz yüreğimdeki yaranın izlerini.

Eski Sevgili:Bilseydim vals bitince gideceğinizi ölene kadar isterdim bu soğuk sokak lambasının altında bu valsi.

Genç Bayan:Bu ne mümkün,nasılsa birgün bu sokak lambası da yanmayacak bu vals de çalmayacak.

Genç Bayan:Unutmayacağım bu vals gecesisini elveda diyorum size ebedi...

Eski Sevgili:Biliyordum birgün sizi tekrar göreceğimi,fakat tahmin etmezdim birbaşka erkeği seveceğinizi...

Der Genç Bayanın arkasından gayet ağlamaklı ve yükses sesli.

Genç Bayan ağlayarak kaybolur karanlıkta gözlerden baki.

Perde Kapandı roller bitti...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Vallahi dramatik bir sahne bilemicem , olabilir de olmayabilr de.
Duygular aynı nede olsa, şimdi de olabilir geçmişte de,ne de olsa duygulara nazır hiçbirşey değişmedi değerlere verilen değer dışında.

Yukarı Alt