Kendime öz çalışmam [Yorumlarınızı bekliyorum]

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Gökhan bey,
Yüzeysel olarak baktım tam çıkıyordum yazmadan edemedim..
İsminiz Gökhan iken kendi kapak fotoğrafınızda "Gokhan" yazması bir tasarımcı için ne kadar doğru sizce...
Tasarımlarımızda noktalama ve imlaya dikkat etmemiz gerekmekte...
Keyifli forumlar...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
@Aslı SAYILIR

Takıldığınız yer burası mı?
Meslekte yeni olabilir ya da kullandığı font "ö" türkçe karakteri desteklemiyor olabilir...

Gökhan bey,

İsminizdeki efektleri daha soft yaparsanız çalışmada daha çok bütünlük sağlanacaktır. Şahsi fikrim elbette...

Kolaylıklar dilerim.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Mutlaka öyledir.. Kullandığı fonttan kaynaklıdır aksi durumda kimse bu noktada hata yapmaz katılıyorum..
Ama eleştirim arkadaşımızın menfaatine bir noktadır..
Çalışmalarımızda sizlerinde bildiği gibi bu gibi durumlar komple çalışmayı çöp haline bile getirebilmektedir..
Takdir edersiniz ki, başta nasıl alışırsa daha sonrası da genelde öyle gitmektedir..
Sadece bizim mesleğimiz için değil tüm mesleklerde aynı durum söz konusudur..
Keyifli forumlar..

GkhnHsklt

Üye
Tepki
0
Ben bu işe yeni başladım izlediğim video sayısı taş çatlasa 20 :) , Bilgileriniz için teşekkürler.

Tepki
105
Yeni başlayan bir meslektaş için gayet güzel benimde düşüncem fontun değişiminden yana daha düz türkçe karakter desteği olan bir font ile daha kombine olacaktır iyi çalışmalar..

aldgrf

Üye
Tepki
5
Olmamış ne o simyah gölge. 2.si Font Bari fontu türkcesi yoksa kendin yapaydın bari noktarını ilker bir çalışma hic hoş değil

Yukarı Alt