Kiraz Festivali Afiş Çalışması

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Program: CorelDraw X6 & PhotoShop CS5

İstek üzerine yapılmış bir afiş tasarımı.

ozgur_avci

Üye
Tepki
2
Merhaba Hasan Bey, Dizayn olarak bakıldığında hoş bir çalışma. Ne yazık ki bir afiş için oldukça eksik festival denin akla ilk gelen şey muhtemelen insan grubu, çeşitli eğlence etkinlikleri vs. unsurlardan hiç bir şey olmaması bir festival afişi görünümü vermiyor. Yazılarda kullanılan beyaz efektler karakteri boğmuş, üst kısımda kullandığınız drop shadow stili efekt götü olmuş. Çalışmalarınızında başarılar dilerim.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@ozgur_avci

Eksik değildi aslında kendim birşeyler eksilttim. Sade hali her zaman daha hoş geldi gözüme. Yazılarda kullanılan Stroke'lar yazıyı ön plana çıkarmak içindi. Drop Shadow kullanmaya son anda karar vermiştim, evet şimdi görüyorum ki biraz fazla olmuş düzelticem.

İyi dilekleriniz ve eleştiriniz için Teşekkür ederim.

GVNKRMN

Üye
Tepki
0
Sloganınız daha büyük puntoyla belirtmelisiniz... İnsanlar her zaman hepsini okumaz direk bakar gecer ve burda bütün metinler aynı boyutta gibi..Arkadaşımında dediği gibi kontur efektini kaldırırsanız daha şık durabilir..Başarılarınızın devamını diliyorum..

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
14
kırmızı içerisinde beyaz yazı her zaman çok şık durmuştur. stroke'ları kaldırıp direkt beyaz uygulayabilirsin.

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Tepki
19
Emre Beye katılıyorum.Güzel sade bir tasarım ama stroke kullanımı fazla..İyi çalışmalar :)

Yukarı Alt