Merhaba Hasan Bey, Dizayn olarak bakıldığında hoş bir çalışma. Ne yazık ki bir afiş için oldukça eksik festival denin akla ilk gelen şey muhtemelen insan grubu, çeşitli eğlence etkinlikleri vs. unsurlardan hiç bir şey olmaması bir festival afişi görünümü vermiyor. Yazılarda kullanılan beyaz efektler karakteri boğmuş, üst kısımda kullandığınız drop shadow stili efekt götü olmuş. Çalışmalarınızında başarılar dilerim.
Eksik değildi aslında kendim birşeyler eksilttim. Sade hali her zaman daha hoş geldi gözüme. Yazılarda kullanılan Stroke'lar yazıyı ön plana çıkarmak içindi. Drop Shadow kullanmaya son anda karar vermiştim, evet şimdi görüyorum ki biraz fazla olmuş düzelticem.
İyi dilekleriniz ve eleştiriniz için Teşekkür ederim.
Sloganınız daha büyük puntoyla belirtmelisiniz... İnsanlar her zaman hepsini okumaz direk bakar gecer ve burda bütün metinler aynı boyutta gibi..Arkadaşımında dediği gibi kontur efektini kaldırırsanız daha şık durabilir..Başarılarınızın devamını diliyorum..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.