Kişisel Kartvizit Denemesi

Tepki
17
Can sıkıntısından hazırladığım bir çalışma... Değerli yorumlarınızla şekillendireceğim, belki bastırıp kullanabilirim bile :)

Ön yüz

Arka Yüz

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Bu çalışma için de benzer bir his oluştu. Henüz bitmemiş. Can sıkıntısından yaptığınız içindir belki.
Deneme çalışması olmuş zaten, bastırmayı düşünecekseniz alternatif tasarımlar deneyin :)
Kolay gelsin.

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
I ııhhh olmamış. Tamamen değişmeli tasarım. Baştan sona. Çünkü bir grafikerin kartı kimliğidir.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Demet sence de çok fazla renk kullanmamış mısın ?
Daha sade daha düz birşeyler denesen ...
Önce sana bir logo mu oluştursak :)

Tepki
17
@Erkal ÇOŞKUN

Teşekkür ediyorum Erkal Bey :) Yapıcı yorumlarınız ile şekillendirmek istiyorum bu çalışmayı. Önerilerinizi de bekliyorum :)

Tepki
17
@zynp

Teşekkür ediyorum...

@Aslı SAYILIR

Tasarımlarım cıvıl cıvıl rengarenk mesajı vermiş bile olabilirim :)

Vallahi çok güzel olur logo tasarımı, artık onun için de önerilerini bekliyorum Aslı :)

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
@Demet YILDIZ

O zaman şöyle yapalım. Bu çalışmayı unutun.
Canınızın sıkkın olmadığı, gerçekten kendinize kartvizit tasarlamak istediğiniz bir zamanda bir kaç çalışma yapın, içinize sinen olursa paylaşın, hep beraber şekillendirelim :)

Çünkü, eğer bu kartvizit başka bir sektöre ait olsaydı şunu bunu yap diye öneriler olabilirdi. Lakin konu grafik tasarım ve tasarımcının kendisine ait bir kartvizit olunca akan sular duruyor. Çok kreatif, dikkat çekici, akılda kalıcı ve hata bulunamayan bir çalışma olmalı. Ben bile kendim için belki 20 defa kartvizit yaptım, hiç birisini bastıramadım, beğenmedim. Birazda terzi kendi söküğünü dikemez misali zor oluyor kendine bir çalışma yapmak.

Tepki
17
@Erkal ÇOŞKUN

Her sözünüzde haklısınız Erkal Bey ne diyeyim :) O zaman sıfırdan bir tasarım ile karşınıza çıkacağım...

Hakikaten ben de kendi söküğümü bir türlü dikemiyorum :)

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Öyleyse hep birlikte bekliyoruz yeni çalışmaları...
Şimdiden kolay gelsin.

Yukarı Alt