Kitap kapağı çalışmam ( Misafir ) /Erkan Nehir

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Avukat bir arkadaşımın yakında basılacak kitabı için tasarladığım bir kapak çalışması. Fantastik, bilim kurgu ve güncel olayların karışımı bir konusu var. Şu anda edit aşamasında. İsmi Misafir fakat telif hakları yönünden daha önce bu isimle bir kitap basılmadığı araştırıldıktan sonra isim kesinleşecek. Çizimler bana ait. Kitap içi çizimlerimde olacak. kapak şu an eskiz niteliğinde. Beni yönlendirecek yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Tepki
4
Konusu itibariyle böyle bir kapak çalışması olması normal. Ancak benim aklıma gelenler şöyle; mesela gözleri yukarı alıp ortadaki görseli yine biraz aşağı çekerek "misafir" yazısını da görselin altına yazabilirsiniz. Diğer yazıyı da tek satır olarak kitap isminin altına yazarsanız biraz yer açılmış olur. Zira yayınevi ismi ve yazar ismi de yazacaksınız.
Arka kapağı eklememişsiniz ancak bu paralelde olacağını umuyorum. Diğer görseller bence biraz gereksiz duruyor ama illa koyacağım derseniz arka kapağa koyabilirsiniz.

Kolay gelsin...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Yorumlar ve öenriler için çok teşekkürler. Evet arka kapak henüz belli değil ama uzay görüntüsünün devamı gibi düşünüyorum sadece zemin olarak. Ve özgeçmiş vs. Güzel fikirler. Teşekkürler.

nuriQocca

Üye
Tepki
5
merhaba Erkan_NEHİR; konuya uygun materyaller, fakat biraz kalabalık bir yorum var sanki..
''hayalet illustrasyonu'' istemli olarak mı yumuşak çizildi? sağ üst köşede ki 'uzay gemisi' bütün ilgiyi dağıtıyor gibi..çünkü fazla göze batıyor bence.. uygun düzenlemele iyi bir iş çıkartacağınız kanısındayım başarılar..

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@nuriQocca
Evet aslında o kişi hikayede geçen ve kahramanımıza öğüt veren bir karakter. ve gerçek ile hayal arası bir varlık. o yüzden biraz silik çalıştım. Uzay gemisi ise konunun ana temalarından. o yüzden biraz ön planda tuttum. Fakat değişiklik tapılabilir tabii.
Teşekkürler.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Biraz değişiklik yaptığım kapağın yeni hali.
Ön ve arka

Fulyam

Üye
Tepki
16
Erkan bu benim görüşüm.. O yüzden çok alınmanı istemem neticede benim işim bu değil biliyorsun.. ben sadece kendi zevkimi dile getiriyorum.... Yukarıdaki çalışmaların hiçbirisini beğenmedim...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@Fulyam
Ne demek. Alınacak olsam yorumlansın diye buraya yüklemezdim zaten. :) görüş için teşekkürler. Sonuçta eskiz niteliğinde çalışmalar. Önerin var mı peki? yerleşim olarak vs.
Bu arada belki görseller anlamsız gelebilir tabii bu gayet doğal. Ama kitabın içeriği ile ilgili görseller.

Tepki
5
@Erkan_Nehir

Hoş görünüyor bu. Renklerin dağılımı gayet iyi. Tek sorun bence ( o da kitabın içeriğini bilmemekten kaynaklanıyor olabilir) type...

Yukarı Alt