Kitap Kapağı Çalışmam(Wine Memories)

Tepki
2
Arkadaşlar yeni yapmış olduğum bi çalışma yorumlarınızı bekliyorum.

Tepki
100
genel olarak fena değil ama tonlarınız biraz yoğun sanki.
kesim payına diğer çalışmalarınızdaki gibi dikkat etmemişsiniz...

Tepki
31
emre beybardaktan aşağı doğru kadehin içindeki içki yada neyse onu taşma yapabilirdiniz
arkadaki yalpaze renklerini biraz daha zemin rengine yaklaştırıp belli belirsiz olursa daha güzel ve bütün olacaktır

resim ve renk seçimi güzel elinize sağlık

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Bence görseli iyi kullanamamışsınız. Kenarlarını çok sert bırakmışsınız. 2 farklı görsel kullanmışsınız ve bunlar baktığımda bana hiç bir şey anlatmıyor. Tasarıma bakıldığında kitapla ilgili bir fikir uyandırmalı. Ayrıca renkleri çok yoğun kullanmışsınız ve tasarım boğulmuş. Sırtta ki yazıyı da yanlış yazmışsınız sanırım "MWMORIES" yazıyor "MEMORIES" olmalı sanırım, ön kapakta öyle yazıyor çünkü.

Kahdeh görselini kullanmanız gerekiyorsa bence üzerinde çalışın. Mesela kadehi sayfanın alt ve üstüne tam olarak (alt ve üstten boşluk kalmadan) yerleştirebilir ve kadehi yarım dolu olarak gösterebilirsiniz. Kadehin boş olan kısmı beyaz kalabilir ve ışıklandırmayla cam etkisi verebilirsiniz. Belki kadehe çatlamış efekti de ekleyebilir ve dahada farklı bir sonuç alabilirsiniz. Renk boğulmasından biraz da olsa kurtulabilir ve olaya biraz tasarım katmış olursunuz. Kitabın ismini de kadehin boş kısmına (beyaz alana) yazabilirsiniz.

Eğer bunu bir müşterinize yaptıysanız bence bu haliyle göstermeyin. Biraz daha sabırla ve detayla daha iyisini yapabilirsiniz. Aceleye gelmiş bir iş gibi geldi bana.

Kolay gelsin..

adsfenomen

Üye
Tepki
0
Güzel çalışma emeğinize sağlık ancak ofset basım konusunda sorunlar yaşayacağınızı düşünüyorum. İyi bir renk ayrımı yapılmazsa kadehde grenleme yapacaktır...Zaten ekran görüntüsünde de grenler var...

Tepki
2
Güzel çalışma emeğinize sağlık ancak ofset basım konusunda sorunlar yaşayacağınızı düşünüyorum. İyi bir renk ayrımı yapılmazsa kadehde grenleme yapacaktır...Zaten ekran görüntüsünde de grenler var...
Evet haklısınız benim tecrübesizliğimden dolayı böyle bir hata olmuş sanırım ama öğrenmiş oldum en azından saolun.

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Merhaba,

Kesinlikle üzerinde tekrar çalışmanız gereken bir çalışma. Çok özensiz ve gelişigüzel hazırlanmış gibi duruyor. İnanın kitap olarak rafta dursa, hiç dikkatimi çekmezdi.

Saygılarımla

Yukarı Alt