Kitap kapağı tasarımı

htc_gny

-_-
Tepki
6
Lise son sınıftayken yaptığım kitap kapağı tasarımım eski arşivleri karıştırırken elime geçti Freehand programında yapmıştım... Değerli eleştiri ve önerilerinizi esirgemeyiniz...

Tepki
74
Merhaba,

İlk bakışta şunları söyleyebilirim.

1. Bu bir şiir kitabı mı yoksa öykü veya roman mı? Bunu belirtmelisiniz. Okuyucunun, kitaba daha ilk bakışta bunu bilmeye hakkı var.

2.Kitabın sırt kısmında, ön kapaktan aldığınız illustrasyonun küçültülmüş bir örneğini görüyoruz. Buna hiç gerek yok. Ayrıca anlamsız. Çünkü çok küçük.

3.Bir lise son sınıf çalışması olarak oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Kitabın içeriğini bilemediğim için yaptığınız tasarımın isabetli olup olmadığı hakkında fikir yürütemem.

Başarılarınızın devamı dileğiyle.
Tuncer ÖZKAN

Not: Arkadaki metinde tashihler yapılmalı.

htc_gny

-_-
Tepki
6
@Tuncer Özkan
Yorumunuz için teşekkür ederim Tuncer Bey... Kitapda Piraye adında bir genç kızın aşk hayatından bahsediliyor. Şimdi olsa sırt kısmında ki illustrasyonu eminim kullanmazdım :) Tekrar çok teşekkür ediyorum yorumunuz için...

necrotismm

Üye
Tepki
0
tuncer bey bir yanlışlık var galiba ben kitap kapaklarında kitabın romanveya şiir olduğunu belirten bir ibare genel olarak bakarsak görmüyorum yani bu çok gerekli değil gibi geldi bana yanılıyor muyum?

Yukarı Alt