kitap kapağı tasarımlarım bab- esrar

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba;
Üstteki kapakta Dikeyde kitap adı çok büyük yazılmış.

Bu kapakların her ikisi de neden böyle karmakaramsar?
İçeriği Gerilim türünde olduğu için mi ?
Ya da özel bir nedeni var mı?

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
Merhaba Hakan Bey
kitap adını dikkate aldım içeriği yanında yazıyor zaten okursanız anlarsınız gerilim türünde bir kitaptır.
yorum için teşekkürler.
birde bu benim ilk yaptığım bir çalışma o yüzden hatalarım olabilir :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
okursanız anlarsınız
Evet, daha önce okumuş, öyle cevap yazmıştım.
Yeni olduğunuzu anladığım için böyle yaklaşıyorum zaten.
Gerçekleri saklamalı mıyım yoksa?

İçerik gerilim türündeyse kitap kapağı caiz ise, karamsar,korkulu,koyu,ağır mı takılmalı sizce?
Değil mi?
Bir de Orhan'dan çalarsa , off...

Gerilim de zevkle okunabilecek edebi bir türdür ve rafta duran bu kapak insanların dikkatini bir şekilde çekebilmelidir kendisine.
" Heeey İnsanlar! Bana da Bakın! Bana da Dokunun! " diyebilecek kadar cesaretli durmalıdır orada.
Akşamları komşusundan bir tas çorbayı medet ummadan, kendi kendine yetebilmelidir çığlığı...

Zaman...

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
Gerçekleri saklamayın Hakan Bey açık olun eleştiri yaparak kendimi düzeltebilirim herşeye güzel denilirse hatalarımı göremem ve ilerleyemem. Kapak kendini içine çekmeli dediğiniz gibi Bab-ı Esrar kitabında cinayette söz konusu o ve kitabın içeriğinde sürekli sürmeli siyah adam geçiyor o yüzden karanlık yapmayı tercih ettim kapaktaki Allah figürü karanlığı örtmüyormu sizce ikinci çalışmam için konuşuyorum ? ben öyle düşünüyorum herkezin düşüncesi farklı tabi :) Dikkat çekici olduğunu düşünüyorum Hakan Bey yorum için teşekkür ederim:)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Orta dikeydeki yazı puntosu hariç bir hata bulamadım. İlk çalışmaya göre başarılı diyebilirim.

Zamanla daha iyilerini yapacağınıza inanıyorum.

İyi Çalışmalar.

Yukarı Alt