Kurtlar vadisi Filistin ps3 oyunu kapak tasarımım !

Tepki
5
Değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. :s8:

Böyle nasıl :clap2:

bilalbulut

Üye
Tepki
4
Öncelikle kapak ilk bakışta oldukça orjinal ve güzel duruyor arka taraf için aynı kelimeyi kullanamayacağım gördüğüm kadarıyla değişik bir şey yapmaya çalışmışsınız fakat bir oyun kabına uygun olduğunu düşünmüyorum şahsen bir oyun kutusunun arkasında bu renkleri görsem beni rahatsız ederdi + olarak keşke KV'nin kullandığı fontu kullansaydınız daha iyi bir güzel olurdu .

Teşekkürler...

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
Oyun firmalarının hiçbiri ( materyali olsun olmasın) oyunun film afişini asla kullandırmaz,uluslararası pazarlama yasalarına göre. Genel bir değerlendirme yapacak olursam (müşteri bazında) ben bu oyunu almam :)

Tepki
5
@Günay YUNUS

Fantazi olsun diye yapılan bi çalışma bizde oyun alma alışkanlığı yokki torrentler sağolsun :s8:

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Torrentler sağ oldukça bu ülkede daha çok sorarız birbirimize niye adam gibi Türk yapımı oyun çıkmıyor diye. :)
Tamam fantezi olarak yapılmış bir çalışma ama bu oyunun oyun içi görüntüsü nerde ?
Oyun içi görüntüsü olmayan bir oyunu bende almam.
ve oyun hakkında hiç bir bilgi yok.
Bence gerçek bir oyun üstünden çalışma yapmalıydınız. Bazı önemli detayları kaçırmamak için.

Diğer çalışmalarınıda görmek dileklerimle. :)

Tepki
5
Oyun içi görüntüsü arkasında cry engine 3 ile yapılmış :clap2: arkadaşlar fantezi işte yani üzerine tartışmak yersiz ne deseniz haklısınız ;)

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@carlito1914
"Değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler" diye bir başlık atıyorsunuz sonra da yorum yapılınca "üzerinde tartışmak yersiz" diyorsunuz... Tam olarak ne duymak istiyorsunuz gerçekten?
Forumda birkaç arkadaşta daha bu sorun var... Güzel tepkiler gelince herşey yolunda. Fakat hatalar söylenip olması gerekenler dile getirilince "ezmiş" ve "ukala" oluyoruz...
Ve hemen bahaneler üretiliyor teşekkür etmek yerine...
Yoruma açık bir çalışma sunuyorsanız yorumlara ve eleştiriler açık olup bunlardan ders almanız gerekir...

Tepede Ps3 yazısını görmesen ben bunu bir film DVD si zannederim. Oyun DVD sinde oyun içindeki çizim görüntüleri ve grafikleri olmalı. Film değil.

Tepki
5
@Erkan Nehir

Erkan kardeşim söylediklerinde haklı olabilirsin bahsettiğin kişiler kimler bilmiyorum ama beni kimseyle kıyaslama ben eleştirilmekten çekinmem öyle biri olsam bir şeylere emek verip size nasıl olmuş diye sunmam ben photoshop öğrenmeye çalışan biriyim profesyonel değilim.
Sitede kimsenin kimseyi ezdiğini zannetmiyorum yada ezmeye çalıştığını ayrıca hiç ukala birinede rastlamadım,herkes gayet samimi ve yardımsever.

Ps3 yazısını görmesem dvd zannederim demişsin o zaman dvd kapağına benzemiş diyebilirsin.

Sitede hiçbir yetkiniz olmadan bir yetkili gibi insanlara çıkışmayın.şuana kadar yaptığım yorumlardan rahatsız olan olmadı çünkü kimseye ezici veya üzücü bir yorum yapmadım.

Siz neden böyle bir çıkış yaptınız amaç nedir ?

Teşekkürler.

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@carlito1914
İşte az önce söylediğim konuyu bu mesajınızla desteklemiş oluyorsunuz....
Bir konudaki hatanız belirtilince hemen saldırganlaşıyorsunuz ve "çıkış" olarak niteliyorsunuz bu durumu. Yorum istiyorsunuz fakat yorum ve eleştiri yapılınca da "zaten fantazi. Tartışmaya gerek yok" diyorsunuz.. Neye gerek var o zaman? Tartışmayalım hiç.. Yorum da yapmayalım.. Konu açarken de belirtin o halde. "Bu çalışma fantazidir. Ben profesyonel değilim. Hiç tartışmayalım bu konuyu" deyin biz de ona göre yorum yapalım veya hiç yapmayalım...
DVD ye benzemiş diyebilirdiniz diyorsunuz. E ben ne dedim?? Demek ki iyi okumamışsınız mesajımı...
Hatalarınız söylenmesi çıkış yapmak ise o zaman baştan söyleyin, "ben yaptım oldu" deyin yoruma kapatın konuyu...

Gel gelelim "yetkim olmadığı halde yetkili gibi" çıkışmaya...
Birincisi eleştiri yapmak ve hataları söylemek çıkışmak değildir...
İkincisi, bir çalışmaya eleştiri ve yorum yapmak için forumda kimsenin yetkiye ihtiyacı yoktur... Forumun amacı da budur. Herkes fikirlerini ve düşüncelerini forum kuralları dahilinde sunabilir... Forumda yıllardır hizmet veren fakat yetkisi olmayan onlarca tecrübeli arkadaş var. Ve herkes gibi fikirlerini sunup eleştiri yapmaya gayet doğal olarak devam ediyorlar.
Ve son olarak, ben forumda yaklaşık 1 senedir yöneticilik yapmış birisiyim... İşlerim dolayısı ile bu görevime zaman zaman ara veriyorum. Kaldı ki bu durumu kimseye açıklamak zorunda değilim. Bahsi geçtiği için söylüyorum...
Tabii yeni olduğunuz için bu durumun farkında değilsiniz...
Daha önce de bahsettiğim gibi forum üyesi ve bu foruma emeği geçen her şahıs bu forumda yetkilidir. Renk, sıfat veya konum farketmez... Sadece yetkili arkadaşlar uyarı yapar veya eleştiri yapar diye bir kaidede yoktur. Burası bir sektörel aile ortamıdır ve bu ortamda belirli bir zaman geçirmiş herkes bunun farkındadır...
Hatalarınızın söylenmesi size göre "çıkış" yapmak ise, kusura bakmayın ama çalışmalarınıza yorum istemeyin....
İyi forumlar...

Yukarı Alt