@carlito1914
İşte az önce söylediğim konuyu bu mesajınızla desteklemiş oluyorsunuz....
Bir konudaki hatanız belirtilince hemen saldırganlaşıyorsunuz ve "çıkış" olarak niteliyorsunuz bu durumu. Yorum istiyorsunuz fakat yorum ve eleştiri yapılınca da "zaten fantazi. Tartışmaya gerek yok" diyorsunuz.. Neye gerek var o zaman? Tartışmayalım hiç.. Yorum da yapmayalım.. Konu açarken de belirtin o halde. "Bu çalışma fantazidir. Ben profesyonel değilim. Hiç tartışmayalım bu konuyu" deyin biz de ona göre yorum yapalım veya hiç yapmayalım...
DVD ye benzemiş diyebilirdiniz diyorsunuz. E ben ne dedim?? Demek ki iyi okumamışsınız mesajımı...
Hatalarınız söylenmesi çıkış yapmak ise o zaman baştan söyleyin, "ben yaptım oldu" deyin yoruma kapatın konuyu...
Gel gelelim "yetkim olmadığı halde yetkili gibi" çıkışmaya...
Birincisi eleştiri yapmak ve hataları söylemek çıkışmak değildir...
İkincisi, bir çalışmaya eleştiri ve yorum yapmak için forumda kimsenin yetkiye ihtiyacı yoktur... Forumun amacı da budur. Herkes fikirlerini ve düşüncelerini forum kuralları dahilinde sunabilir... Forumda yıllardır hizmet veren fakat yetkisi olmayan onlarca tecrübeli arkadaş var. Ve herkes gibi fikirlerini sunup eleştiri yapmaya gayet doğal olarak devam ediyorlar.
Ve son olarak, ben forumda yaklaşık 1 senedir yöneticilik yapmış birisiyim... İşlerim dolayısı ile bu görevime zaman zaman ara veriyorum. Kaldı ki bu durumu kimseye açıklamak zorunda değilim. Bahsi geçtiği için söylüyorum...
Tabii yeni olduğunuz için bu durumun farkında değilsiniz...
Daha önce de bahsettiğim gibi forum üyesi ve bu foruma emeği geçen her şahıs bu forumda yetkilidir. Renk, sıfat veya konum farketmez... Sadece yetkili arkadaşlar uyarı yapar veya eleştiri yapar diye bir kaidede yoktur. Burası bir sektörel aile ortamıdır ve bu ortamda belirli bir zaman geçirmiş herkes bunun farkındadır...
Hatalarınızın söylenmesi size göre "çıkış" yapmak ise, kusura bakmayın ama çalışmalarınıza yorum istemeyin....
İyi forumlar...