alicansinar
Üye
- Tepki
- 0
isim. Alican Sinar
Firmanızın Grafik işlerine talibim.
Matbaa ve grafik geçmişim olduğu doğrudur. Edebiyat konusunda da kafayı çizmek üzereyim, belki edebi metin yazıları, divan edebiyatından sloganlar çıkabilir.
Aynı zamanda sadece işveren abilerimiz/ablalarımız değil, kodlama bilgisi olan (html css belki flash as) onlarda mailden ulaşabilirler. Onlarlada ortaklaşa işler yapabiliriz.
İstanbul Avrupa/Anadolu duruma göre iki yerdede ikamet edebiliyorum. Bazende İzmir.
Çeşitli baskı işleri,
Kurumsal Kimlik
Broşür
Afiş
katalog
flyer v.s
Dijital ortamda,
Web site Arayüz tasarım, tasarım güncelleme (kodlama)- Flash hariç
iphone için application
Mobile site
e-ticaret siteleri v.s
Bazı işleri kendim bazılarını birkaç kişi ile idare ediyorum
işe göre konuşulacak şeyler bunlar. ilginizi çekerse CV, portfolio falan isterseniz mail adresinden ulaşabilirsiniz.
msn kullanmıyorum kullananlarlada pek çalışamıyorum sanırım.
Aynı şekilde Mail uzantılarınada takığımdır, firmadan yollanıcak maillerin uzantıları gmaillarla hotmaillarla bitmezse müteşekkir olurum.
Fakat yinede her maile en az bir cevabim olucaktır.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
ali@puttikaa.com
alicansinar@gmail.com
Firmanızın Grafik işlerine talibim.
Matbaa ve grafik geçmişim olduğu doğrudur. Edebiyat konusunda da kafayı çizmek üzereyim, belki edebi metin yazıları, divan edebiyatından sloganlar çıkabilir.
Aynı zamanda sadece işveren abilerimiz/ablalarımız değil, kodlama bilgisi olan (html css belki flash as) onlarda mailden ulaşabilirler. Onlarlada ortaklaşa işler yapabiliriz.
İstanbul Avrupa/Anadolu duruma göre iki yerdede ikamet edebiliyorum. Bazende İzmir.
Çeşitli baskı işleri,
Kurumsal Kimlik
Broşür
Afiş
katalog
flyer v.s
Dijital ortamda,
Web site Arayüz tasarım, tasarım güncelleme (kodlama)- Flash hariç
iphone için application
Mobile site
e-ticaret siteleri v.s
Bazı işleri kendim bazılarını birkaç kişi ile idare ediyorum
işe göre konuşulacak şeyler bunlar. ilginizi çekerse CV, portfolio falan isterseniz mail adresinden ulaşabilirsiniz.
msn kullanmıyorum kullananlarlada pek çalışamıyorum sanırım.
Aynı şekilde Mail uzantılarınada takığımdır, firmadan yollanıcak maillerin uzantıları gmaillarla hotmaillarla bitmezse müteşekkir olurum.
Fakat yinede her maile en az bir cevabim olucaktır.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
ali@puttikaa.com
alicansinar@gmail.com