Lavinia Dergi kapağı

kerimsel

Üye
Tepki
0
Bir kaç arkadaşla online çıkartmaya başladığımız bir kültür ve sanat dergisinin ilk sayısının kapağı.

Tepki
74
Merhaba,

Tebrik ederim, çok başarılı buldum derginizin kapağını. Logo çalışması gayet iyi. Kapağı oluşturan illustrasyonu da (ya da fotoğraf) siz yaptıysanız, benden 10 numara!

Umarım içerik de böyledir.

Tuncer ÖZKAN

kerimsel

Üye
Tepki
0
Teşekkürler.
Kapak resmi V for Vendetta filminden, derginin ilk sayısı olsa içerik konusunda da iddialıyız diyebilirim. :)

webnet

Üye
Tepki
0
kültür dergisine göre uyumsuz orada görünen fotoğraf ünlü hacker grubu olan anonymous'a ait.

Tepki
74
@webnet

Bu fotoğrafın Anonymous'a ait olması ne demektir acaba?
Bu hackerler bu maskı tasarlamışlar, sonra da fotoğraf çektirmişler!

Böyle birşeyi söylemiş olmanız, olsa olsa cehalet olarak tanımlanabilir. Ya da gündemin detaylarını görmemezlikten gelmiş olmak demektir. Tabii ki, bu hacker'lar tanınmamak için sözü edilen maskı kullanmış olabilirler. Şimdi bu şekilde çekilen fotoğraflar, onlara aittir nasıl diyebilirsiniz?

Allah bilir, Mona Lisa gibi fotoğraf çektirselerdi, Da Vinci'ye bile sataşırdınız.

Laf ola, beri gele.
Tuncer ÖZKAN

Tepki
6
Elinize sağlık güzel tasarım olmıuş.
Yalnız alt bölümdeki yazı tipini ve efetklerini pek beğenmedim.

hastam

Üye
Tepki
0
Başarılı bir çalışma! Elinize sağlık. Çok sade ve şık. Logo da çok oturaklı duruyor. Abartmadan amaca çok uygun çalışmışsınız. Ben maskeye takılmadım da; sadece kılıç kısmını croplasaydınız resimin diyorum. Ayrıca belirmeden geçemeyeceğim; bol bol efekt kullanmak çok iyi işler çıkarmaya yetmiyor demek ki!
Saygılarımla.

muge sayar

Üye
Tepki
0
yazıların etrafındaki beyaz çizgi olmamış fontu da değiştirseniz daha güzem durabilir bir de hepsi aynı font olcak diye birşey birbirleriyle uyumlu fontlar seçerseniz hoş durabilir

graffe

Üye
Tepki
0
Bende tasarımı beğenenlerdenim. Keşke derginin ismindeki L ve a yı o kadar yaklaştırmasan belki göze daha hoş görünebilir. Ama renklere bayıldım. Birde alttaki yazı karakterleri fazla göz yoruyor sanki. Sadece tavsiye :)

Yukarı Alt