Bu nedir?
Logo mu?
hiçmi örnek almıyosunuz arkadaşların çalışmalarını Aslı hanım evet emek veriyorsunuz evet bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama bu benim gözümde hiç logoya benzemiyor lütfen daha fazla çalışın ve daha iyi işler yapın ve bize sunun ben bunu yapıyorum artık diyebilin çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
merhaba aslı hanım.
logo çalışmanızdan çok tekniğini biraz gözden geçirmek gerek.
anahtar crop yaptığınız tuğla desen sanırım jpeg.
logolarda asla jpeg kullanmayın.
yazı karakterinizi gözden geçirip efekt kullanmayın.
bu değerlendirmenin ardından forumda logo nedir, nasıl olmalıdır adlı konuyu ve çalışılmış logo örneklerini incelemenizi öneririm.
saygılar...
Aslı hanım fikir güzel fakat işleyiş ve kullandığınız program yanlış. sanıyorum ps de yapmışsınız ve filter kullanmışsınız bunu vektör yapmayı deneyin yazı karakteride olmamış başka fontlar denemelisiniz bu eleştiriler sizi üzmesin aksine bilen arkadaşların fikirlerinden ve yapılan çalışmalardan feyz almanız içindir. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
aslı hanım bence logo fikir olarak gayet güzel ama anahtarın sadece çizgisel kullanırsanız ve yazıda efekt yapmadan anahtar dişleri şeklinde keserseniz tabi yazıyı bozmadan güzel bişeyler ortaya çıkacaktır
sadece uygulamayı öğrenin bence çok güzel işler çıkarabilirsiniz
Mehmet Bey;
Son derece yapıcı eleştiri yapmışsınız!. Sizi, arkadaşa vermiş olduğunuz destek için tebrik ediyorum...
Lütfen arkadaşlarımıza yol gösterecek şekilde yorum yapınız.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.