Logo İçin Yardım LÜTFEN ..!

Tepki
0
Firma ismi YEMEN ve bi logo istedi hocamız ben bikaçtane yaptım elimden geldiğince ama beğenmedim yazılı olarak da olsa biraz fikir verebilirseniz sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
Yemen orta ve yaşlı kesime yönelik takım elbise firması için logo...

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Yaptığınız logoları paylaşırsanız forumdan logolar hakkında yorum alarak düzeltmeler yapabilirsiniz.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
yemen kimdir? Nedir? ilk önce bunu ele almak lazım. İş alanları nelerdir? ürünleri nelerdir? Firma kriterleri var mıdır?
Bu detaylar çerçevesinde bir mizansen yaratarak o doğrultuda gitmek gerekir. Bu hemen hemen tüm logo tasarımlarında izlenmesi gereken bir yoldur.
Eğer yine en ufak bir fikriniz yok ise benzer firma veya hizmet logoları incelenir. Fakat bu inceleme taklit veya kopya amaçlı değil, izlenilen yol açısından aşağı yukarı bir fikir sahibi olmaktır.

Tepki
0
Gelir düzeyi farketmeyen orta ve ileri yaşlılar için klasik takım elbise KİĞILI gibi SARAR gibi benim kendi düşünceme göre takım elbise resmiyetin bir parçası olduğu için sert keskin vede sade olması gerekiyor fazla program bilmediğim için ilk aklıma gelenleri yapmaya çalıştım biraz daha oyna üzerinde dedi öğretmen başkada bir şey demedi

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Bence N harfini ters kullanman tasarım açısından biraz itici durmuş. belki E harfinin birisi ters olsaydı ve M harfinin tepesinden iki E harfinin üst çizgileri birbirine birleşseydi olabilirdi. Eğer illaki logotype bir çalışma yapmak istiyorsan bu tarz birşeyler olabilir.

Tepki
0
Bu işime yaraya inşallah beğendirebilirim logotype yapmasam nasıl birşey yapabilirim mesela

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@Gölge_Adam

Sen bir başla farklı örneklere. Gerisi gelir. :)

Yukarı Alt