kerimgunduz
Üye
- Tepki
- 0
Merhaba arkadaşlar. Tasarım konusunda biraz acemiyim ve bizim üniversitenin logo yarışması var. yarışma şartları şöyle;
* Yarışmaya katılanlar tasarımlarını amblem ve tipografik çözümlerle birlikte
oluşturarak göndereceklerdir.
* Renkli olarak çalışılacak işler, geniş kenarı 150 mm’den küçük olmayacak şekilde
A4 (210x297 mm) kâğıda yerleştirilecek, altına ise, geniş kenarı 25 mm’den küçük
olmayacak şekilde siyah beyaz örnekleri yer alacaktır. Çalışmalar şeffaf dosya
içerisinde teslim edilecektir. Bu çalışmaların ayrıca CD ortamında 300 dpi
çözünürlükte CMYK renk modunda Tiff formatında kaydedilmiş olarak teslim edilmesi
gerekmektedir.
* Yarışmacılar, ödüllerden birine layık görüldükleri takdirde, tasarımlarının adobe
illustrator, freehand ve corel draw gibi vektörel grafik formatlarında hazırlanmış halini
teslim etmeyi taahhüt ederler.
Ben logoyu illustrator de hazırlıyorum fakat tipografik çözümleri nasıl oluşturacağımı bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
* Yarışmaya katılanlar tasarımlarını amblem ve tipografik çözümlerle birlikte
oluşturarak göndereceklerdir.
* Renkli olarak çalışılacak işler, geniş kenarı 150 mm’den küçük olmayacak şekilde
A4 (210x297 mm) kâğıda yerleştirilecek, altına ise, geniş kenarı 25 mm’den küçük
olmayacak şekilde siyah beyaz örnekleri yer alacaktır. Çalışmalar şeffaf dosya
içerisinde teslim edilecektir. Bu çalışmaların ayrıca CD ortamında 300 dpi
çözünürlükte CMYK renk modunda Tiff formatında kaydedilmiş olarak teslim edilmesi
gerekmektedir.
* Yarışmacılar, ödüllerden birine layık görüldükleri takdirde, tasarımlarının adobe
illustrator, freehand ve corel draw gibi vektörel grafik formatlarında hazırlanmış halini
teslim etmeyi taahhüt ederler.
Ben logoyu illustrator de hazırlıyorum fakat tipografik çözümleri nasıl oluşturacağımı bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.