Logo Tasarımı Yaptım Yardıma İhtiyacım Var

Zeal69

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar internet kafe için bir logo tasarladım cafenin adı "Mamba Gaming Network"

Logo :

Logomuz bu fakat biraz sade duruyor cafe sahibi üstüne bişeyler daha eklemelisin diyor sizce ne yapabilirim.(Bu arada logo güzel olmamışsa söyleyin lütfen)

Tepki
17
Yılan figürü olmamış. Onu kaldırıp Network yazabilirsiniz. Sade ve uzun süre kullanılabilir olur.

2 dakikada karaladım ama fikir olarak anlatmak istediğim bu.

Zeal69

Üye
Tepki
1
Tavsiyeniz için teşekkürler fakat ben bu logoyu kartvizit için hazırladım aslında yani kartvizitin üstüne zaten mamba gaming yazıyor bu yüzden kısa logo olması lazım kartvizit dışındaki hazırladığım logo ise :

Ben bu yaptığım küçük logo üzerinde değişiklikler yapmak istiyorum.

nuriQocca

Üye
Tepki
5
Olmuş.. Kartvizit zaten küçük ebatlı bir materyal kimse gözlerini kısıp yazı okumak istemez.. Bence bir şey eklemeyin.. Çift taraflı kartvizit yaparsanız tek tarafta ortalanmış bu logo iyi durur..

graphhy

Üye
Tepki
0
Kartvizit arka yüzeyine sadece ortalayıp logo koyabilirsiniz . . . Ön yüzünü gerekli bilgileri girersiniz örnek olarak bu şekil yapabilirsiniz . . .

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Mamba sanırım bir zehirli yılan türü. Logoda da o yüzden kullandınız. Bence gayet başarılı ve özgün olmuş, hem logo hem renkler. Bazen müşterilerin beklentilerini hem karşılamak hem de anlamak oldukça zor. Kartvizit isterken aslında broşür istiyorlar çoğu zaman. 8x5 cm alana her şeyi yazalım diyorlar.
Bu logo için müşteriye sarı kart, size + puan :)

Tepki
2
Erkal Bey'e katılıyorum. Kartvizit isteyip de broşür yaptıranlara çok tanık olduk :)
Bence bu haline sadece "gaming network" yazılabilir sağ alt köşedeki siyah alana dışarı da taşıcak şekilde. siyah stroke ile beraber hoş durabilir. kolay gelsin.

aliemrey

Üye
Tepki
0
tasarımınız gayet güzel. Elinize sağlık. Ama eğer illa olsun diyorsa müşteriniz bir n harfi alt kısıma eklenebilir.

Yukarı Alt