Logolar konusunda fikirlerinizi merak ediyorum!

Tepki
0
Merhaba site üyeleri,
Yeni üye oldum.Öğretmenlik mesleği yapmaktayım.Logo da nereden çıktı diyebilirsiniz.
Yaklaşık 6 aydır illüstrator, photoshop ve flash çalışmaktayım.
içlerinden en hoşuma giden illüstrator da çizimler yapmak.
site linki vermek istemiyorum ama logo yarışmalarının düzenlendiği sitelere gerek yerli gerek yabancı olsun bir çok yarışmaya katıldım.Yarışmalar hep hezimet ile bitti tabbi ki..azim,şevk diye hiçbir şey kalmadı..
Çalışmalarımda profesyonel değilim belki ama sizlerden istediğim logo yapmaya devam mı tamam mı ? diyeceğim
Bu işi bırakmalı mıyım ? Yoksa devam edip te farklı önerileriniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Yapmış olduğum tasarımları genelde kazanmayınca siliyorum ama bir kaç tane var.

bu sitede logolarım var..

http://halaskartasarim2.webnode.com.tr/

Cengiz Duhan

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
23
@halaskardesign

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, eğer dediğiniz gibi sadece 6 aydır bu işle uğraşıyorsanız ve bu logoları yaptıysanız, kesinlikle bu yolda devam etmelisiniz, bu benim şahsi düşüncem, gelelim yarışmalar konusuna , bu yarışmalar moralinizi fazla bozmasın çünkü hepsi için söylemiyorum tabiki ama bi çoğunda çok dolaplarlar dönüyor. Kesinlikle yola devam bence:s8:

Tepki
0
ilgin için teşekkür ederim...yarışmalarda dolapların döndüğüne hemfikiriz...Lakin yarışmalar olmayınca üzerinde çalışacağım konu bulamıyorum..kendi kendime çizimler yapamıyorum...yani bir proje olacak ve sen proje üzerinde yoğunlaşınca deneyimlerin tecrübelerin artacak..

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Merhaba sevgili @halaskardesign

Çalışmalarınızı inceledim. Eğer bahs ettiğiniz yarışmalara bu sunumlar ile katıldıysanız çalışmaların beğenilmemesi çok normal. 6 ayda bu türden çalışmalar yapmak gerçekten başarılı bir iş. İleride görsel zevkinizin çok daha gelişeceğinden eminim. Bununla birlikte, sunumun ne kadar önemli olduğunu ve amaca uygun yapılan çalışmaların daha doğru olduğunu kavrayacaksınız. Benim fikrimi isterseniz bence hiçbirşekilde vazgeçmeyin çalışmaktan. Zaten insan keyif aldığı birşeyi yapmaktan neden vazgeçsin ki ? Görsel ve işitsel işler de her zaman farklı düşüncelere açık olmalısınız, bunu unutmayın ki bu yaptıklarınız bir sanattır ve sanat göreceli değerlendirilir. Bu sebeple kendinizi geliştirmenin sınırı yoktur. Yapılan en muhteşem işte bile biri çıkıp bu olmamış diyebilir ve normaldir. Önerilere gelecek olursak bunu her yeni başlayan arkadaşa tavsiye ettiğim gibi sizede tavsiye edeyim. İşin püf noktası çok fazla örnek incelemek. Elimizin altında sınırsız bir bilgi kaynağı var. İnternet.

İnternette her yapacağınız çalışmayla ilgili örnekler incelemek ve bu örnekler üzerinde çalışmak çok faydalı olacaktır. Gördüğünüz şeylerin aynısını yapmaya çalışın, ardından ona benzer şeyler yapın ve sonra işlerinizin özgünleşeceğini fark edeceksiniz. Kademeli şekilde ilham almak en doğru yoldur.

Şimdiden başarılar dilerim. :)

http://goo.gl/shBVNn

Tepki
0
@Adem GÖRDÜK

Alakanız için teşekkür ederim önerini okuduktan sonra verdiğin linkten seçip yapmaya başladım...kendimi geliştirene kadar..

Atilla Öztürk

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
26
Logolar hepsi olmasada, güzel... üzerinde calisilirsa daha da güzel olur eminim
gözüme carpanlar.. logo icinde bulunan ince (gereksiz) süslemeler, fazla renkler...

Az, öz her hali ile okunakli olsun.

Yukarı Alt